Κατηγορείται για το θάνατο του παιδιού της που προκλήθηκε από εκτός υπηρεσίας αστυνομικό

Κατηγορείται για το θάνατο του παιδιού της που προκλήθηκε από εκτός υπηρεσίας αστυνομικό

Στη Louisiana συνέλαβαν μητέρα για το θάνατο του παιδιού της, που προκλήθηκε από άλλον άνθρωπο. Διαβάστε την εξωφρενική ιστορία της Brittany Stephens

H Brittany Stephens ήταν στο αυτοκίνητο της -δεν οδηγούσε-, μαζί με το μωρό της, άλλους τρεις ενήλικες και τέσσερα παιδιά, στις 12 Οκτωβρίου του 2017 και οδηγούσε επί της Baton Rouge της Louisiana.

Αίφνης, έπεσε πάνω τους άλλο όχημα, το οποίο οδηγούσε ο Christopher Manuel, αστυνομικός εκτός υπηρεσίας. Στη σύγκρουση πέθανε η ενός έτους Seyaira, ενώ συνελήφθη η 20χρονη μητέρα του, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας. Όχι δεν μπερδευτήκατε. Τα πράγματα έγιναν όπως τα διαβάσατε, σύμφωνα με το The Advocate. Ο λόγος της σύλληψης και των κατηγοριών που απευθύνθηκαν στην Brittany, είχε να κάνει με τον τρόπο που είχε τοποθετήσει το καθισματάκι για την κόρη της.

Όπως αναφέρεται στην έκθεση της αστυνομίας, δεν το είχε ασφαλίσει σωστά, οι ιμάντες δεν είχαν προσαρμοστεί στο μέγεθος του παιδιού. Οπότε “έδειξε αμέλεια” και άρα ευθύνεται για το θάνατο της μικρής. Την πήγαν στο κρατητήριο, έδωσε 3.600 δολάρια για να αφεθεί ελεύθερη μέχρι τη δικάσιμο. Ο Μanuel, ο οποίος έτρεχε με τη διπλάσια ταχύτητα του επιτρεπτού, είχε συλληφθεί για ανθρωποκτονία εξ αμελείας και παραβίαση του ορίου ταχύτητας δυο εβδομάδες νωρίτερα και τέθηκε σε διαθεσιμότητα (με αποχές) έως ότου κριθεί η κατάσταση του οριστικά και αμετάκλητα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα