Η Αρετή Γεωργιλή του Free Thinking Zone στο ευρωψηφοδέλτιο Δράσης – Δημιουργίας Ξανά

Η Αρετή Γεωργιλή του Free Thinking Zone στο ευρωψηφοδέλτιο Δράσης – Δημιουργίας Ξανά

Σήμερα ανακοινώνεται επισήμως η συνεργασία των δύο κομμάτων

της Βίκυς Σαμαρά

Τον κοινό συνδυασμό για τις ευρωεκλογές παρουσιάζουν σήμερα στις 12 ο πρόεδρος της Δράσης Θόδωρος Σκυλακάκης και ο πρόεδρος της Δημιουργίας Ξανά Θάνος Τζήμερος, επισημοποιώντας τη συμφωνία στην οποία είχαν καταλήξει στις 8 Απριλίου, με διαμεσολαβητή τον υποψήφιο των Ευρωπαίων Φιλελεύθερων για την Κομισιόν Γκυ Φερχόφσταντ.

Θα ανακοινωθούν επίσης τρεις εκ των υποψηφίων του ψηφοδελτίου, που θα σχηματιστεί στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας και στους οποίους συγκαταλέγεται σύμφωνα με πληροφορίες του news247.gr η Αρετή Γεωργιλή, ιδιοκτήτρια του βιβλιοπωλείου Free Thinking Zone.

Η κ.Γεωργιλή είχε απασχολήσει την επικαιρότητα όταν στις 7 Μαρτίου είχε ανακοινώσει πως δεν θα διέθετε το βιβλίο του Δημήτρη Κουφοντίνα στο κατάστημα της.

Έτερη υποψήφια θα είναι η αντιπρόεδρος της Δράσης Αντιγόνη Λυμπεράκη και το τρίτο πρόσωπο που αναμένεται να ανακοινωθεί σήμερα θα προέρχεται πιθανότατα από τη Δημιουργία Ξανά.

Ο ίδιος ο κ.Τζήμερος θα είναι υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές για την περιφέρεια Αττικής, όπου η Δράση είχε ανακοινώσει πως θα στηρίξει το συνδυασμό “Οξυγόνο” της Λενιώς Μυριηβήλη, εγγονής του συγγραφέα Στρατή Μυριηβήλη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα