Ο Johnny Depp ηχογραφεί σόλο κιθάρα για το νέο άλμπουμ του Butch Walker

default image

Πώς ο εκκεντρικός σταρ του Χόλιγουντ παρουσιάστηκε σε στούντιο ηχογράφησης ως J Dizzle και έπαιξε σόλο για το άλμπουμ του Butch Walker (vid)

Ο Johnny Depp δεν ήταν ποτέ ο συμβατικός ηθοποιός του Χόλιγουντ, ούτε φυσικά εκείνος που ξεχώρισε για το αψεγάδιαστο στιλ ή το καλοφουσκωμένο σώμα του. Εκείνο που πάντα τον έκανε να ξεχωρίζει, εκτός φυσικά από το γεγονός πως ήταν το πουλέν του Tim Burton, ήταν αυτό το στιλ ροκά των ’70s. Αυτή τη λάμψη του ροκ σταρ φαίνεται πως ζήλεψε ο ηθοποιός που τελευταία έχει πάρει πολλάκις την κιθάρα του ώστε να παίξει την αγαπημένη του μουσική.

Το εντυπωσιακό αυτή τη φορά είναι πως εμφανίστηκε στην ηχογράφηση άλμπουμ με το ψευδώνυμο J Dizzle και ηχογράφησε για λογαριασμό του παραγωγού το σόλο ενός κομματιού με την κιθάρα του.

Πρόκειται για το νέο άλμπουμ του Butch Walker, Afraid Of Ghosts το οποίο κυκλοφόρησε πρόσφατα. Παραγωγός της μουσικής προσπάθειας είναι ο Ryan Adams, ιδιαίτερα δημοφιλής στην εναλλακτική κάντρι μουσική. Η πληροφορία της συμμετοχής του Depp διέρρευσε όταν το περιοδικό Rolling Stone ανάρτησε στο διαδίκτυο ένα ντοκιμαντέρ για το άλμπουμ.

 

Ο τραγουδιστής του άλμπουμ αναφέρει στο βίντεο, πως χρειάζονταν έναν κιθαρίστα για το σόλο ενός κομματιού, όταν ο παραγωγός του πρότεινε κάποιον φίλο του, τον J Dizzle. “Και ξαφνικά βλέπεις τον Johnny Depp να μπαίνει στο στούντιο. Είχε όλα όσα περίμενε κανείς να προσφέρει: μπήκε με το καπελάκι του, έσκισε στο σόλο και στη συνέχεια έφυγε μυστηριωδώς.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο στο 4.15…

Όπως διαβάζουμε στο NMΕ, ο ηθοποιός έχει εμφανιστεί σε μια σειρά από ηχογραφήσεις του Adams το τελευταίο διάστημα, ενώ ανέβηκε και στη σκηνή μαζί του τον περασμένο Σεπτέμβρη σε live που πραγματοποιούσε ο Adams στο Λονδίνο. Παρόλα αυτά ο Depp δηλώνει πως δεν έχει σκοπό να αλλάξει καριέρα. Για την ακρίβεια η όλη ιδέα τον αρρωσταίνει. “Ήμουν τυχερός να παίξω σε δουλειές φίλων. Η μουσική είναι κομμάτι της ζωής μου. Αλλά δεν θα ακούσετε ποτέ να υπάρξει η μπάντα του Johnny Depp. Αυτό δεν θα υπάρξει ποτέ”.

Πηγή: NME

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα