Μεϊμαράκης: Η ΝΔ θα προσπαθήσει αλλά δεν μπορεί να κάνει πολλά. Ή συμφωνία είναι κατάληξη της διαπραγμάτευσης της κυβέρνησης

Μεϊμαράκης:  Η ΝΔ θα προσπαθήσει αλλά δεν μπορεί να κάνει πολλά. Ή συμφωνία είναι κατάληξη της διαπραγμάτευσης της κυβέρνησης
Meeting of the Parliamentary Group of the New Democracy Party, in Athens, July 8, 2015 / , 8 2015. Nick Paleologos / SOOC

Εθνικό θέμα το αγροτικό τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ κατά τη συνάντηση με την Εθνική Επιτροπή Αγροτών, δίνοντας το στίγμα της γαλάζιας στάσης απέναντι στη συμφωνία

Εθνικό ζήτημα χαρακτήρισε το αγροτικό ο πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης κατά τη συνάντηση του με την Εθνική Επιτροπή Αγροτων μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας που περιλαμβάνει μέτρα για τους αγρότες και όχι μονον.

Τόνισε επίσης ότι ή ΝΔ θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να βελτιωθεί ή συμφωνία, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο πως ή πατρότητα του τρίτου μνημονίου ανήκει στην κυβέρνηση.

Το ζήτημα της φορολόγησης των αγροτών δεν αφορά μια κοινωνική ομάδα, αλλά είναι εθνικό είπε ο κ. Μεϊμαράκης στους εκπρόσωπους των αγροτών.

Πρόσθεσε ότι δεν μπορούν να παρθούν αλλά μέτρα, καθώς ή προηγούμενη κυβέρνηση είχε ήδη πάρει φορολογικά μέτρα για τους αγρότες.

Ο κ. Μεϊμαράκης σημείωσε ωστόσο πως ή ΝΔ δεν μπορεί να κάνει πολλά, καθώς ή συμφωνία είναι κατάληξη της διαπραγμάτευσης της κυβέρνησης. Τόνισε όμως ότι ή ΝΔ θα καταβάλει κάθε προσπάθεια ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατόν για τους αγρότες.

Στο πλαίσιο αυτό ο συντονιστής Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας,  έχει ήδη  μιλήσει με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης για να δουν ποια από τα μέτρα μπορούν να βελτιωθούν.

(Φωτογραφία: Sooc.gr)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα