Άνοιγμα Καμμένου στους πολιτευτές “που δεν προσκυνούν το τουρκικό προξενείο”

Άνοιγμα Καμμένου στους πολιτευτές “που δεν προσκυνούν το τουρκικό προξενείο”
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΤΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ(ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΦΑΝΗ ΤΡΥΨΑΝΗ) MotionTeam

Ομιλία στους ευρωβουλευτές των ΑΝΕΛ με σκληρές επιθέσεις κατά ΝΔ - ΠΑΣΟΚ

Άνοιγμα στους “πολιτευτές που κόβονται από τα άλλα κόμματα στη Θράκη, επειδή δεν προσκυνούν το τουρκικό προξενείο” έκανε ο Πάνος Καμμένος με αφορμή την απομάκρυνση της Σαμπιχά Σουλεϊμάν από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στους υποψήφιους ευρωβουλευτές των ΑΝΕΛ και δήλωσε ότι οι πόρτες του κόμματος του “είναι για αυτούς ανοιχτές”.

“Είναι απαράδεκτες οι συζητήσεις που γίνονται τελευταία για την Θράκη. Είμαστε οι μόνοι που δεν έχουμε γονατίσει στο τουρκικό προξενείο. Περιμένουν τα άλλα κόμματα την έγκριση του προξενείου για να εντάξουν υποψηφίους, εμείς δεν θα υποκύψουμε”, δήλωσε ο κ. Καμμένος.

Οι ΑΝΕΛ προσδοκούν καταρχήν κέρδη από την αντιπαράθεση με τη Νέα Δημοκρατία στις αυτοδιοικητικές εκλογές, προβάλλοντας την υποψηφιότητα του Τέρενς Κουίκ στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης. Ο κ.Κουίκ έχει ξεκινήσει διήμερη περιοδεία στη Ροδόπη κατά την οποία αναμένεται να αναφερθεί στο θέμα.

Ο κ.Καμμένος, ο οποίος με την ένταξη στο ευρωψηφοδέλτιο των ΑΝΕΛ της Ζωής Γεωργαντά της ΕΛΣΤΑΤ και του πρώην αντιπροέδρου της Βουλής Παναγιώτη Σγουρίδη επιχειρεί αφενός να προσελκύσει ψήφους δυσαρεστημένων καραμανλικών και αφετέρου να προσεταιριστεί ψηφοφόρους από το χώρο του άλλοτε πατριωτικού ΠΑΣΟΚ, ανέφερε στην ομιλία του πως το κόμμα του τάσσεται υπέρ της Ευρώπης στην οποία ενέταξε την Ελλάδα ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και διατήρησε ο Ανδρέας Παπανδρέου.

Εξαπέλυσε σκληρή επίθεση σε Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ, αλλά και στην Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό που διεκδικεί επίσης την ψήφο της αντιμνημονιακής δεξιάς, λέγοντας: “ Στα άλλα ψηφοδέλτια υπάρχει για πρώτη φορά η ηχηρή εκπροσώπηση της διαπλοκής. Στη ΝΔ εκπροσωπούνται εργολάβοι, και ο εθνικός προμηθευτής στις τηλεπικοινωνίες, ενώ σε άλλο ψηφοδέλτιο ο εκπρόσωπος του κ. Ψυχάρη, ο κ. Καψής” και ότι υπάρχουν ψηφοδέλτια με “χούλιγκαν των γηπέδων, καλλιτέχνες και τραγουδιστές, και επίσης ψηφοδέλτιο που θα μεταφέρει τον αμανέ στο ευρωκοινοβούλιο”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα