Ο Zoolander επιστρέφει και έχει στο πλευρό του την “Αλμοδοβαρική” Πενέλοπε Κρουζ

Ο Zoolander επιστρέφει και έχει στο πλευρό του την “Αλμοδοβαρική” Πενέλοπε Κρουζ

Το μοντέλο-πράκτορας επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη έπειτα από 15 χρόνια και το καστ συμπληρώνει η άλλοτε μούσα του Πέδρο Αλμοδοβάρ Πενέλοπε Κρουζ (pics+vid)

Οι ταινίες του Μπεν Στίλερ αποτελούν μια ειδική κατηγορία από μόνες τους. Δεν μπορεί κανείς σαφέστατα να τις αποκαλέσει “θαύματα” της έβδομης τέχνης, υπάρχει όμως φανατικό κοινό που τις παρακολουθεί μετά μανίας. Κάπως έτσι εξηγείται η επιστροφή του Zoolander, από το μακρινό 2001, σε ένα sequel με όλο το παλιό γνώριμο καστ και προσθήκη την Πενέλοπε Κρουζ. Η νέα ταινία του πανηλίθιου μοντέλου δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς εισπρακτικά, τουλάχιστον στην αμερικανική αγορά η πρώτη ταινία είχε “σπάσει” ταμεία, ξεπερνώντας τα 15,5 εκατ. δολάρια σε εισπράξεις, την πρώτη κιόλας εβδομάδα της κυκλοφορίας της.

 

Με αυτό το αβαντάζ, ο Μπεν Στίλερ γράφει και σκηνοθετεί το δεύτερο μέρος της κωμωδία τους η οποία φαίνεται να έχει ιδιαίτερη δυναμική. Για την ακρίβεια το προμόσιον του φιλμ είναι αφάνταστο, ώστε να συμμετέχει σε αυτό ακόμη και η “πρωθιέρεια” της μόδας και διευθύντρια του περιοδικού Vogue, Anna Wintour. Η σιδηρά κυρία της μόδας δεν διακρίνεται για την ανοχή της στο κιτς και το ακαλαίσθητο και παρόλα αυτά συμμετέχει ενεργά στην προώθηση της συνέχειας του Zoolander που αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες το Μάρτιο του 2016.

 

Επιπλέον, ο Ντέρεκ Ζουλάντερ και ο κολλητός του Χάνσελ (Owen Wilson) έκαναν πασαρέλα ως top model στην επίδειξη μόδας του Valentino, προμοτάροντας επίσης με τον πιο υποδειγματικό τρόπο την επιστροφή της ταινίας στη μεγάλη οθόνη. Η ιστοσελίδα της Vogue μάλιστα, εκτός από την αποκλειστική φωτογράφηση των πρωταγωνιστών Μπεν Στιλερ και Πενέλοπε Κρουζ, ανήρτησε και ειδικό βιντεάκι στο οποίο συμμετέχει και η Anna Wintour.

Τέλος, το άλλο “δυνατό χαρτί”  της νέας ταινίας Zoolander ακούει στο όνομα Πενέλοπε Κρουζ, η οποία έχει μπει για τα καλά στα άδυτα του εμπορικού, αμερικάνικου κινηματογράφου και των blockbusters. Μετά τη συμμετοχή της στους “Πειρατές της Καραϊβικής” και το πέρασμά από τη δεύτερη ταινία Sex And The City, κανείς δεν εκπλήσσεται που η πάλαι ποτέ μόνιμη καλεσμένη στο κόκκινο χαλί των Κανών θα έλεγε το ναι σε μια κωμωδία με αμερικανική υπογραφή. “Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα”, απλά δεν μπορούμε να μην παρατηρήσουμε την καθοδική πορεία μιας λαμπερής καριέρας.

Πηγή φωτογραφιών και βίντεο: Vogue

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα