Γεροβασίλη: Η εκλογολογία δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα

Γεροβασίλη: Η εκλογολογία δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα
Ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης στο Προεδρικό Μέγαρο το Σ¨αββατο 18 Ιουλίου 2015// Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑΣ,Η ΟΛΓΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ,Η ΣΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ . (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) Ευρωκίνηση

Η κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρθηκε στα σενάρια εκλογών και τις επανειλημμένες δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για ένα τέτοιο ενδεχόμενο και σημείωσε πως στόχος της κυβέρνησης είναι να κλείσει η συμφωνία και να γίνουν οι αναγκαίες μεταρρυθμίσεις

“Η εκλογολογία που καλλιεργείται τις τελευταίες ημέρες, ούτε ωφέλιμη είναι, ούτε στην πραγματικότητα ανταποκρίνεται” δήλωσε σήμερα η κυβερνητικός εκπρόσωπος και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη.

Όπως σημείωσε η κα. Γεροβασίλη “στο επίκεντρο του κυβερνητικού σχεδιασμού βρίσκεται, αυτή τη στιγμή, η ολοκλήρωση της συμφωνίας με τους θεσμούς, αλλά και η επόμενη ημέρα, με πρώτο και βασικό στόχο την υλοποίηση της δέσμευσης της πρόσφατης Συνόδου Κορυφής της Ευρωζώνης,σχετικά με το χρέος”.

Η εκπρόσωπος της κυβέρνησης ξεκαθάρισε πως “σκέψη για εκλογές δεν υπάρχει”, ενώ αναφέρθηκε σε ένα “πλέγμα κυβερνητικών πρωτοβουλιών που θα απαιτηθούν το αμέσως επόμενο διάστημα, προκειμένου να σταθεροποιηθεί η οικονομία, να αποκατασταθεί το αίσθημα ηρεμίας και κανονικότητας στην κοινωνία και να προωθηθούν επιτέλους οι αναγκαίες μεταρρυθμίσεις στο πολιτικό σύστημα και την λειτουργία τους κράτους”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα