Ποιος είναι στη φωτογραφία: ο Μπιλ Μάρεϊ ή ο Τομ Χανκς;

Ποιος είναι στη φωτογραφία: ο Μπιλ Μάρεϊ ή ο Τομ Χανκς;

Μια φωτογραφία που κυκλοφορεί εδώ και χρόνια στο Ιντερνετ κερδίζει τον τίτλο της viral - για να περνάει η ώρα - σαχλαμάρας των ημερών μας (Pics)

Επιμέλεια: Μανώλης Κρανάκης

Ηταν 2013, όταν ο Λορα ΝτιΜΙσέλ-Ρος μοιράστηκε στο Facebook (σε ένα γκρουπ με τίτλο: My Son is Crying) μια φωτογραφία του εαυτού της και του γιου της με τον Μπιλ Μάρει σε ένα διαγωνισμό γκολφ στη Σκωτία.

 

Τρία χρόνια μετά και ενώ η λεζάντα της φωτογραφίας αποκαλύπτει χωρίς περιστροφές το όνομα του εικονιζόμενου, μια viral τρέλα έχει πιάσει την υφήλιο για το αν αυτός είναι όντως ο Μπιλ Μάρεϊ ή ο Τομ Χανκς (είναι αλήθεια, μπορείς να το μπερδέψεις).

Η Λόρα ΝτιΜισέλ – Ρος δήλωσε στη Guardian ότι το βρίσκει αστείο, αν και «προσωπικά δεν βρίσκω καμία ομοιότητα με τον Τομ Χανκς. Είμαστε μεγάλοι φανς του “Ghostbusters” και έχουμε μεγαλώσει με τις ταινίες του. Αν και είμαι και μεγάλη φαν του Τομ Χανκς, οπότε και αυτό θα ήταν εξίσου απίθανο.»

 

Παρεπιπτόντως και οι δύο υπέροχοι κύριοι βρίσκονται στην επικαιρότητα και για δικούς τους – πιο σοβαρούς – λόγους. Ο Μπιλ Μάρεϊ με αυτό εδώ το συγκινητικό ευχαριστήριο λόγο που έβγαλε παραλαμβάνοντας το τιμητικό βραβείο κωμωδίας «Μαρκ Τουαίν» και ο Τομ Χανκς για την αντι-Τραμπ συμμετοχή του στο Saturday Night Live (δείτε τον εδώ) που ήταν απολαυστική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟ FLIX

Η Δάφνη Ματζιαράκη στο δρόμο προς τα Οσκαρ με το «4.1 Miles»
O Τζέιμς Φράνκο θα ψηφίσει… σοφά στις αμερικανικές εκλογές!
Τα βραβεία του εργαστήριου «Μικρές Ιστορίες, Μεγάλες Ιδέες» του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου και του Προγράμματος Δημιουργική Ευρώπη Media

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα