Μία πόλη μία ομάδα

Μία πόλη μία ομάδα

Το ΟlaPaok για εσένα που είσαι λάτρης του ασπρόμαυρου, έψαξε και διαμόρφωσε τον απόλυτο οδηγό αγοράς μέσα από 7 προϊόντα του ΠΑΟΚ

Η Θεσσαλονίκη ήταν πάντα αδυναμία μου μεγάλη. Όσες φορές και αν πάω πάλι δεν μου φτάνει. Είναι μία πανέμορφη πόλη, δικαιολογημένα την αποκαλούν και νύφη του Θερμαϊκού. Διαθέτει μία μεγάλη ποδοσφαιρική ομάδα που διέπρεψε και διαπρέπει με την παρουσία της στα γήπεδα.  Εσύ τα ξέρεις και καλύτερα.

Δεν ξέρω πόσους φανατικούς οπαδούς έχει, ξέρω όμως πόσο υποστηρίζεις την ομάδα του τόπου σου. Ξέρω επίσης πως δεν υπάρχει βορειοελλαδίτης που να μην έχει πόνο ψυχής γι’ αυτή την ομάδα.

Το γήπεδο της Τούμπας, ο Κούδας και ο σημερινός Ιβάν Σαββίδης αποτελούν σημεία σταθμό για την ιστορία της ομάδας που αγαπάς. Είναι ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και ιστορικά στοιχεία του φιλάθλου ΠΑΟΚτζή που τα κρατάς προστατευμένα μέσα στην ψυχή σου. Το ίδιο ιερό για σένα είναι και οτιδήποτε ασπρόμαυρο αξεσουάρ-έμβλημα σου θυμίζει την ομάδα που αγαπάς και δοξάζεις.

Παρακάτω ακολουθεί ένας ασπρόμαυρος οδηγός αγοράς όπως διαμόρφωσε το ΟlaPaok για τον φίλο οπαδό και υποστηρικτή του ΠΑΟΚ.

Related content

ΤΑΒΛΙ ΠΑΟΚ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ 36,00 €

45,00 €

FLEXBOOK ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΟΚ 24χ17 cm. 12,60 €

18,00 €

Related content

T-SHIRT ΠΑΟΚ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ POLY ΛΕΥΚΟ  12,45 €

24,90 €

Related content

ΠΟΛΟ ΜΑΥΡΗ ΠΑΟΚ PORT 18,30 €

22,90 €

ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΑΥΡΗ BERBATOV 17,45 €

34,90 €

ΦΟΥΤΕΡ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΠΑΟΚ ΑΝΘΡΑΚΙ PAOK FC 19,90 €

24,90 €

Related content

ΜΠΟΥΡΝΟΥΖΙ ΠΑΟΚ ΛΕΥΚΟ 24,40 €

34,90 €

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα