Ένα εστιατόριο – φωτιά έρχεται στην Αθήνα
Πότε ανοίγει τις πόρτες του ένα εστιατόριο που έχει όλες τις προδιαγραφές για να κερδίσει ακόμη και αστέρι Μισελέν
- 02 Μαρτίου 2018 07:20
Ένα ολοκαίνουριο εστιατόριο έρχεται στην πόλη μας, με την υπόσχεση να μας γαργαλίσει γαστριμαργικά, αλλά και να μας προσφέρει πρωτόγνωρες εμπειρίες.
Για πρώτη φορά, 20 επαγγελματίες μάγειρες, 10 άντρες και 10 γυναίκες, συνεργάζονται σε μία κουζίνα με στόχο να ξυπνήσουν όλες μας τις αισθήσεις. Αρώματα, γεύσεις, εικόνες και πρωτότυπες συνταγές θα μας ταξιδέψουν στην Ελλάδα, αλλά και σε όλο τον κόσμο.
Την ευκαιρία να γευτούν τις ιδιαίτερες γεύσεις του εστιατορίου, θα έχουν 40 μόνο άτομα κάθε φορά, μιας και στόχος αυτού του εστιατορίου είναι η μοναδικότητα της εμπειρίας, ξεκινώντας από την εξυπηρέτηση και καταλήγοντας στο υψηλού επιπέδου μενού, με κλασικές πρώτες ύλες όπως το κρέας και το ψάρι, παντρεμένες με σύγχρονα υλικά και εντυπωσιακό food styling.
Blanquet σολωμού, χτένια στο όστρακό τους με πράσινο μήλο και αυγοτάραχο, χοιρινός λαιμός ψητός με πατάτες και καραμελωμένο λάχανο, βασιλικά χτένια με καπνιστή πανσέτα, ραβιόλια καραβίδας με σάλτσα σαφράν είναι μερικά μόνο από τα πιάτα που μας περιμένουν να τα δοκιμάσουμε, να τα κρίνουμε ή, απλά, να τα θαυμάσουμε!
Το εστιατόριο θα ανοίξει τις πόρτες του, για το κοινό, τη Δευτέρα 5 Μαρτίου και η αναμονή μας έχει ήδη εξάψει τη φαντασία!