Αναβάλλεται η συνάντηση Σαμαρά-Βενιζέλου

Αναβάλλεται η συνάντηση Σαμαρά-Βενιζέλου
Ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο Υπουργός Εξωτερικών και Αντιπρόεδρος της Κυβερνησης Βαγγέλης Βενιζέλος,στην είσοδο του Μεγάρου Μαξίμου,λίγο μετά την αναχώρηση του Κύπριου Προέδρου Ν.Αναστασιάδη,Τρίτη 28 Ιουλίου 2014 (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) Eurokinissi

Δεν θα πραγματοποιηθεί σήμερα η προγραμματισμένη συνάντηση του Αντώνη Σαμαρά με τον Ευάγγελο Βενιζέλο. Για πότε προγραμματίστηκε το νέο ραντεβού

Αναβάλλεται για τις 18:00 το απόγευμα της Τετάρτης, η προγραμματισμένη για σήμερα συνάντηση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ευάγγελο Βενιζέλο.

Είχε προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία των δύο ανδρών, κατά την οποία κρίθηκε σκόπιμο η συνάντηση να γίνει αφού υπάρχει πρώτα μια σαφής εικόνα από τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα, οι οποίες βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ο Αντώνης Σαμαράς, πάντως, βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης και ενημερώνεται για την πορεία των διαπραγματεύσεων, ενώ δεν αποκλείεται το βράδυ της Τρίτης να υπάρξει και νέα συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη στο Μέγαρο Μαξίμου.

Το νέο ραντεβού θα γίνει στη σκιά της διαμάχης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ για τον τίτλο της “δημοκρατικής παράταξης”, την ώρα που κυβερνητικά στελέχη χαρακτήριζαν τη Δευτέρα προσβλητική την προσπάθεια του ΠΑΣΟΚ να μονοπωλήσει τη δημοκρατική ευαισθησία από τη Ν.Δ, την παράταξη που εδραίωσε τη Δημοκρατία στη χώρα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα