Καινοτομία και αλλαγή: πυλώνες εξέλιξης

Καινοτομία και αλλαγή: πυλώνες εξέλιξης

Τη σημασία των δύο εννοιών καινοτομία και αλλαγή πραγματεύεται το βιβλίο "Καινοτομία και Αλλαγή στο Επιχειρείν" της Ελένης Σαλαβού

Είναι γεγονός πως στο σημερινό περιβάλλον η καινοτομία και η αλλαγή αποτελούν δύο από τις σημαντικότερες παραμέτρους για την επίτευξη ανάπτυξης.

Η σημασία των δύο αυτών εννοιών είναι αναμφισβήτητη τόσο σε επίπεδο επιχείρησης όσο και επίπεδο ατόμου. Χρειάζεται να διαθέτουμε σθένος, να είμαστε καινοτόμοι κι έτοιμοι για την αλλαγή προκειμένου να χαράξουμε τον δικό μας δρόμο εξέλιξης.

Όλα αυτά τα άκρως ενδιαφέροντα θέματα καινοτομίας, αλλαγής, επιχειρηματικότητας και μετασχηματισμού αναπτύσσονται στο βιβλίο « Καινοτομία και Αλλαγή στο Επιχειρείν », το οποίο μόλις κυκλοφόρησε από τον εκδοτικό οίκο Rosili.

Το βιβλίο, σύμφωνα με τον κύριο Βασίλη Παπαδάκη, καθηγητή του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, «ξεναγεί τον αναγνώστη στα πιο πάνω αντικείμενα και τον βοηθά να δημιουργήσει τις δικές του απόψεις», καθώς αντλεί στοιχεία από τη θεωρία και χρησιμοποιεί πραγματικά παραδείγματα από την πρακτική των επιχειρήσεων.

Απευθύνεται σε ευρύ αναγνωστικό κοινό, σε όσους:

·           θέλουν να εξελίσσονται,

·           στοχεύουν στην επέκταση των γνώσεών τους σε ζητήματα του ‘επιχειρείν’,

·           ενδιαφέρονται να βρουν λύσεις σε θέματα καινοτομίας και αλλαγής.

Το βιβλίο « Καινοτομία και Αλλαγή στο Επιχειρείν » αποτελεί νέα κυκλοφορία του εκδοτικού οίκου Rosili. Η συγγραφέας, Ελένη Σαλαβού, είναι Επίκουρη Καθηγήτρια Διοίκησης Επιχειρήσεων στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης του Οικονομικού Πανεπιστήμιο Αθηνών, ενώ παράλληλα δραστηριοποιείται στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε φορείς του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα.

Επισκεφθείτε το www.rosili.gr κι ενημερωθείτε για τις εκδόσεις Rosili, τον καινούριο μειωμένο τιμοκατάλογο και τα προσφερόμενα πακέτα επιχειρησιακών βιβλίων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα