Η συνάντηση της Ντόρας Μπακογιάννη με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Η συνάντηση της Ντόρας Μπακογιάννη με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος συνομιλεί με την βουλευτή της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη κατα την συνάντηση τους στο προεδρικό μέγαρο την Παρασκευή 8 Μαΐου 2015. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Σε κινήσεις με ιδιαίτερο πολιτικό και εσωκομματικό ενδιαφέρον συνεχίζει να προβαίνει η βουλευτής Α Αθηνών της ΝΔ. Συνάντηση με τον Προκόπη Παυλόπουλο

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο έχει σήμερα στις 10 το πρωί η βουλευτής Α Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας  Ντόρα Μπακογιάννη. Η επίσκεψη της πρώην υπουργού στο Προεδρικό Μέγαρο ανακοινώθηκε μάλιστα επίσημα από την Προεδρία της Δημοκρατίας, γεγονός που σημαίνει ότι η κ.Μπακογιάννη ζήτησε επίσημα το ραντεβού με τον κ. Παυλόπουλο.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συναντά εκτός πρωτοκόλλου πολλά πολιτικά πρόσωπα, όμως οι επαφές αυτές δεν ανακοινώνονται και γίνονται γνωστές μόνο εάν διαρρεύσουν από τα στελέχη που συναντώνται με τον κ.Παυλόπουλο.

Η βουλευτής Α Αθηνών της ΝΔ όμως, η οποία προ καιρού είχε συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα  προκαλώντας την ενόχληση του τότε πρόεδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αντώνη Σαμαρά και την οποία προεκλογικά ο κ.Παυλόπουλος  προέβη με αυτό τον τρόπο σε μία ακόμη κινηση με ιδιαίτερο πολιτικό και εσωκομματικό ενδιαφέρον.

Η κ.Μπακογιάννη δηλώνει οτι ο Βαγγέλης Μειμαράκης (που την είχε στηρίξει το 2009 απέναντι στον κ.Σαμαρα, αλλά οι σχέσεις τους πλέον διέπονται  από μία καχυποψία καθώς η πρώην υπουργός είχε ενοχληθεί με τη συζήτηση περι αλλαγής  καταστατικού με στόχο τη εκλογή του επόμενου προέδρου της ΝΔ ξανά από συνέδριο) αποτελεί την ιδανική επιλογή για τη ΝΔ αυτή τη στιγμή, έχει όμως ξεκάθαρα φιλοδοξίες για το μέλλον, το οποίο δεν απέχει πλέον περισσότερο από μερικούς μήνες.

Η συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας δίνει την ευκαιρία στην κ.Μπακογιάννη να δηλώσει ξανά παρούσα, στέλνοντας μήνυμα ευρωπαϊκό και παρεμβαίνοντας σε μία κρίσιμη περίοδο για το μέλλον της χώρας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα