Tελευταία παράσταση της Μελίνας Ασλανίδου στον Βοτανικό Plus

Tελευταία παράσταση της Μελίνας Ασλανίδου στον Βοτανικό Plus

Η Μελίνα Ασλανίδου, από τις πιο ταλαντούχες ερμηνεύτριες της γενιάς της, πάντα τραγουδά και καθηλώνει, σε μια απόλυτη αμφίδρομη σχέση με τους θεατές

Η Μελίνα Ασλανίδου, η αγαπημένη στο κοινό τραγουδίστρια με τη σπάνια χροιά και το παράπονο στη φωνή, ολοκληρώνει τον κύκλο των επιτυχημένων παραστάσεών της στη σκηνή του “Βοτανικού Plus” αύριο, Σάββατο 11 Μαρτίου.

Η Μελίνα της καρδιάς μας, που πάντα μας συγκινεί με την ερμηνεία της και την εντυπωσιακή σκηνική παρουσία “ηλεκτρίζει” το κοινό από τη σκηνή του Βοτανικού, παρέα με την εξαιρετική μπάντα της. Μαζί της οι εκρηκτικοί Koza Mostra καθώς και ο ταλαντούχος και ιδιαίτερα αγαπητός ηθοποιός Μιχάλης Μαρίνος, με τον οποίον η Μελίνα Ασλανίδου συνεργάστηκε σε πρόσφατες Sold Out παραστάσεις στη Θεσσαλονίκη.

Στην παράσταση δεν λείπουν τραγούδια που αγαπήθηκαν πολύ, όπως το “Τι σου έκανα και πίνεις”, το “Λάθος”  μέχρι τα “Καλοκαίρι αγκαλιά μου”, “Να με δικαιολογήσεις”. “Μες το σπίτι δεν μένει κανείς” και η πρόσφατη Νο1 επιτυχία “Νερό και Χώμα” (με τους Stavento), ενώ υπάρχουν και αρκετές όμορφες εκπλήξεις.

Βοτανικός Plus

Ιερά Οδός 76 & Σπύρου Πάτση (είσοδος από Κασσάνδρας 23), Βοτανικός

Κρατήσεις στο τηλέφωνο: 210-3412622 & 6974 488403

Ώρα προσέλευσης: Σάββατο 22:30

Ώρα έναρξης: 23:00

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα