Πώς θα καθαρίσετε την κατσαρόλα που έχει ‘πιάσει’ στον πάτο

Πώς θα καθαρίσετε την κατσαρόλα που έχει ‘πιάσει’ στον πάτο

Μαγειρικό μυστικό για να μην τρίβετε σαν τρελοί μετά από ένα "λάθος"

Βάλατε τα δυνατά σας για ένα σπιτικό φαγάκι να γλείφετε τα δάχτυλά σας. Όλα πήγαιναν καλά, ως την ώρα που γυρίσατε για μια στιγμή θαρρείς, την πλάτη στην κατσαρόλα και όλα τα υλικά έπιασαν στον πάτο. Σκάλωσε η ξύλινη κουτάλα στα καμμένα λαχανικά. Κι αν δεν πήγε όλη η προσπάθεια “νεροχύτη”, σίγουρα η κατσαρόλα είναι ένα σκέτο χάλι.

Βρήκαμε τον τρόπο να καθαρίσει χωρίς να τρίβετε με τις ώρες όπως στο Βιλαμπάχο.

Βάλτε στη φωτιά με 1 λίτρο νερό να πάρει βράση. Προσθέστε 2 κ.σ. μαγειρική σόδα και εφόσον αφρίσει, ξύστε με μια κουτάλα τα καμμένα υπολείμματα και κατεβάστε από την φωτιά. Ξεπλύντε με ζεστό νερό και σφουγγάρι και καθαρίστε εντελώς το σκεύος. Η τεχνική φαίνεται πως είναι ιδανική για εμαγιέ σκεύη.

Δείτε το βίντεο:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα