Τηλεοπτικές άδειες: Δεν θα πάνε την Τρίτη στην επιτροπή Θεσμών οι τέσσερις υπερθεματιστές

Τηλεοπτικές άδειες: Δεν θα πάνε την Τρίτη στην επιτροπή Θεσμών οι τέσσερις υπερθεματιστές
Atmospher from the third parliamentary voting for the election of the new Greek President, in Athens, Dec. 29, 2014 / , , 29 , 2014 Nikos Libertas / SOOC

Η συνεδρίαση αναβάλλεται μέχρι νεωτέρας, κάτι που ορισμένοι συνέδεαν με το ΣτΕ, ενώ είναι γεγονός ότι δεν θα ερχόντουσαν οι ίδιοι οι υπερθεματιστές

Αναβάλλεται, μέχρι νεωτέρας, η συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής που είχε προγραμματισθεί για αύριο στις 11:00, με αντικείμενο την ακρόαση των τεσσάρων υπερθεματιστών στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες.

Η συνεδρίαση ορίστηκε στο πλαίσιο του αιτήματος της αντιπολίτευσης για την διερεύνηση των όρων και των προϋποθέσεων διεξαγωγής του πρόσφατου πλειοδοτικού διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες.

Ορισμενα από τα μέλη της επιτροπής από τα κόμματα της αντιπολίτευσης συνέδεαν την αναβολή με την εκκρεμότητα του ΣτΕ. Έτερο μέλος της επιτροπής εξηγούσε όμως ότι καθώς οι τέσσερις υπερθεματιστές είχαν διαμηνύσει πως δε θα ερχόντουσαν οι ίδιοι, η συνεδρίαση δε θα είχε νόημα.

Φωτό: sooc.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα