Χρυσοχοΐδης για τις δράσεις κατά των διοδίων στην Φθιώτιδα: “Έλεος πια, τι άλλο θέλουν”

Χρυσοχοΐδης για τις δράσεις κατά των διοδίων στην Φθιώτιδα: “Έλεος πια, τι άλλο θέλουν”
Στη συνέχεια ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Καμίνης, θα παραστεί στην π Παρουσίαση της νέας Γραμμής 4 του ΜΕΤΡΟ, από τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Μιχ. Χρυσοχοϊδη και τον πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Αττικό Μετρό Α.Ε. κ. Χρήστο Τσίτουρα, παρουσία και του δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη την Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014. (EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ) Eurokinissi

Ποια η απάντηση του υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη σε όσους αντιδρούν για τα διόδια στην Φθιώτιδα (vid)

Την ώρα που στην Φθιώτιδα επικρατεί ξεσηκωμός κατά των διοδίων, ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έδωσε τη δική του απάντηση στους φορείς και τους κατοίκους, που αντιδρούν.

“Στην Φθιώτιδα, που ακούγονται πολλές φωνές, επί δύο γενιές Λαμιέων ζητούσαν να περάσει ο δρόμος έξω από τη Λαμία. Δυο γενιές ολόκληρες έλεγαν να μην πάει κάτω από τη θάλασσα και να περάσει μπροστά από τη Λαμία. Αυτή τη στιγμή στην Φθιώτιδα 2 δισ. και πλέον έργα. Ο Ε65 700 εκατ., ο ΠΑΘΕ 1,2 δισ., ο σιδηρόδρομος 1 δισ. περίπου” επεσήμανε ο υπουργός, μιλώντας το πρωί της Κυριακής (28/09) στο MEGA.

Και συνέχισε: “Αυτό λοιπόν όλο δίνει χιλιάδες θέσεις εργασίας, δημιουργεί στην περιοχή μία νέα πραγματικότητα, οικονομική, επιχειρηματική, αναπτυξιακή και κυρίως το γεγονός ότι πλέον καθίσταται η Φθιώτιδα το επίκεντρο, κόμβος για να κινείται κανείς σε όλη την Ελλάδα.

Οι κάτοικοι της περιοχής έχουν χίλιες εναλλακτικές δυνατότητες. Έχουν κάρτες για να μην πληρώνουν, έχουν παράδρομους, εναλλακτικές διαδρομές. Έλεος, ας σεβαστούμε αυτή τη στιγμή τις θυσίες που κάνει ο ελληνικός λαός για να γίνουν αυτά τα έργα. Και ζητώ απ’ όλους σύνεση, λογική και στήριξη του αυτονόητου, που είναι οι δουλειές που χρειάζεται ο κόσμος και τα εισοδήματα. Αυτή τη στιγμή τα διόδια δεν πάνε στην τσέπη κανενός, πάνε στην κατασκευή του δρόμου”.

Πληροφορίες από lamiastar.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα