Παπαμιμίκος: Είμαι νέος, κάνω για όλα #not

Παπαμιμίκος: Είμαι νέος, κάνω για όλα #not
ΑΘΗΝΑ-ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΝΔ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΜΙΜΙΚΟΣ.(EUROKINISSI-ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ) Eurokinissi

Ο γραμματέας της ΝΔ με ένα προσωπικού χαρακτήρα άρθρο στην ιστοσελίδα του, αναφέρεται στους νέους και το νέο στην πολιτική

Στους νέους και το νέο στην πολιτική αναφέρεται ο 36χρονος γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Παπαμιμίκος σε ένα προσωπικού χαρακτήρα άρθρο στην ιστοσελίδα του με το χαρακτηριστικό τίτλο «: Είμαι νέος, κάνω για όλα #not» .

Ο γραμματέας της ΝΔ είχε και στην  τελευταία συνεδρίαση της πολιτικής επιτροπής του κόμματος αναφερθεί στον ηλικιακό παράγοντα στην πολιτική, καθώς η αξιωματική αντιπολίτευση έχει να αντιμετωπίσει το σπάσιμο των ηλικιακών ταμπού που οπωσδήποτε έχει επιφέρει  η εκλογή ενός 40άρη πρωθυπουργού. Είχε διαχωρίσει το νέος ηλικιακά από νέο πολιτικά και είχε μάλιστα δηλώσει ότι η μάχη του νέου με το παλιό δοθεί και εντός της Ν.Δ.

Στο άρθρο του, το οποιο κοινοποίησε και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο κ.Παπαμιμίκος ξεκινά αναφερόμενος στη δική του πορεία: Ασχολήθηκε πρώτη φορά με την πολιτική στα 19 του ως φοιτητής και προέρχεται από μία οικογένεια στη Λάρισα που ουδέποτε είχε σχέση με την πολιτική Το 2010 εξελεγη πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και τρια χρόνια μετά γραμματέας της πολιτικής επιτροπής της ΝΔ.

«Εκείνη την εποχή, Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ο τότε 38αρης Αλέξης Τσίπρας. Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, ο τότε 34αρης Νίκος Ανδρουλακης και γενικά οι νέοι ήταν στη μόδα. Για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας. Όσο καλά και αν είχε πάει η θητεία μου ως επικεφαλής της ΟΝΝΕΔ (αν είχε πάει) και όσο και αν πίστευε σε μένα ο Αντώνης Σαμαράς… ίσως ο βασικός λόγος που έγινα γραμματέας να ήταν αυτός. Το ρεύμα δηλαδή, που ήθελε ηλικιακά νέους παντού», σημειώνει ενώ απαντά στις κατηγορίες που δέχεται περί παιδιού κομματικού σωλήνα, αναφέροντας ότι εργάζεται από τα 23 του και σήμερα διατηρεί με συνεργάτες διηγορικο γραφείο.

«Το ότι σήμερα είναι κάποιος νέος, δεν σημαίνει πως είναι καλύτερος από κάποιο μεγαλύτερο. Όμως ούτε και το αντίστροφο. Πως να το κάνουμε, δε μετράει μόνο η ηλικία. Δε μπορεί το ηλικιακό να είναι το μοναδικό διαβατήριο που έχει κανείς διεκδικώντας μία θέση. Και πρώτος το αποδέχομαι εγώ αυτό. Μπορεί λοιπόν, να έγινα ο νεότερος γραμματέας που είχε ποτέ η Παράταξη μας, αλλά στο τέλος της θητείας μου να αποδειχθώ ο χειρότερος. Το ταμείο δε θα γίνει και δεν πρέπει να γίνει ανάλογα με την ηλικία μου. Το ζήτημα είναι πόσες φρέσκες αντιλήψεις, κουλτούρα και νοοτροπία μπορεί να συνεισφέρει κανείς», συμπεραίνει στο άρθρο του ο γραμματέας της ΝΔ καταλήγοντας: «Από το «νέο» προτιμώ το φρέσκο και χρήσιμο.»

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα