Εξιχνιάστηκε η υπόθεση του σοβαρού τραυματισμού των οπαδών του Άρη στις Σέρρες

Εξιχνιάστηκε η υπόθεση του σοβαρού τραυματισμού των οπαδών του Άρη στις Σέρρες

Με τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας συνελήφθησαν οι 4 δράστες. Οι τραυματίες νοσηλεύονται με κατάγματα και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και των Σερρών

Εξιχνιάστηκε η υπόθεση σοβαρού τραυματισμού των δύο οπαδών του Άρη στις Σέρρες, του 34χρονου ιδιώτη και του 33χρονου αστυνομικού, που δέχτηκαν επίθεση οπαδών έξω από σύνδεσμο φιλάθλων του ΠΑΟΚ, στην πόλη των Σερρών.

Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες της εγκληματικής ενέργειας, τέσσερα άτομα, ηλικίας από 21 έως και 25 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία.

Ειδικότερα, τα ξημερώματα του Σαββάτου οι συλληφθέντες βγήκαν από τον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ και σε απόσταση 200 περίπου μέτρων επιτέθηκαν στους δύο διερχόμενους παθόντες, οι οποίοι επέστρεφαν στις οικίες τους μετά από νυχτερινή διασκέδαση και τους προκάλεσαν σοβαρά τραύματα με χρήση σωματικής βίας και ξύλινων αντικειμένων.

Οι παθόντες διακομίστηκαν αρχικά στο νοσοκομείο των Σερρών, ενώ ο τραυματίας αστυνομικός λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του, μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Στην οικία ενός εκ των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας εκτοξευτήρας φωτοβολίδων και μία βάση εκτόξευσης με φωτοβολίδα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών και παραπέμφθηκαν στον Ανακριτή με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα