Σακελλαρίδης για Σπηλιωτόπουλο: Κατεβαίνει στις εκλογές με “ατζέντα ΛΑΟΣ 2012”

Σακελλαρίδης για Σπηλιωτόπουλο: Κατεβαίνει στις εκλογές με “ατζέντα ΛΑΟΣ 2012”

Βγήκαν τα μαχαίρια. Τι δήλωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος της Αθήνας για τον συνυποψήφιό του

Ότι κατεβαίνει στις εκλογές με “ατζέντα ΛΑΟΣ του 2012” κατηγόρησε τον συνυποψήφιό του Άρη Σπηλιωτόπουλο ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

Σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ, ο κ. Σακελλαρίδης υποστήριξε, ότι ο συνυποψήφιός του ανοίγει ζητήματα που έχουν δρομολογηθεί, όπως ο τέμενος και δεν απαντά σε άλλα σημαντικά, όπως τη λειτουργία των κοινωνικών δομών του δήμου.

Ο κ. Σακελλαρίδης είπε, πως η λειτουργία τεμένους θα γίνει πόλος συγκέντρωσης παράτυπων μεταναστών στην Αθήνα, λέγοντας ότι ήδη λειτουργούν εκατοντάδες παράνομοι χώροι σε διάφορες γειτονιές, κατά συνέπεια ένα κεντρικό τέμενος θα λύσει ένα σημαντικό πρόβλημα.

“Δεν το λέμε μόνο εμείς, το λέει και ο ίδιος ο Αρχιεπίσκοπος, για την ανάγκη των ανθρώπων να ασκήσουν τα λατρευτικά τους καθήκοντα”, τόνισε.

Αναφερόμενος στο παραεμπόριο, ο κ. Σακελλαρίδης είπε ότι οι επιχειρήσεις “σκούπα” είναι αναποτελεσματικές, λέγοντας ότι πρέπει η προσπάθεια να επικεντρωθεί στις μεγάλες αποθήκες που λειτουργούν στην Αθήνα και να ενισχυθούν οι τελωνειακές αρχές στις πύλες εισόδου αυτών των προϊόντων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα