Βίντεο του Alfred που ίσως είναι η πιο …ευτυχισμένη Mercedes στον κόσμο

Βίντεο του Alfred που ίσως είναι η πιο …ευτυχισμένη Mercedes στον κόσμο

Η τύχη φαίνεται να χαμογέλασε στον Alfred, τη Mercedes W213, αφού δεν κατέληξε να γίνει παλιοσίδερα αλλά ούτε να μαραζώνει σε κάποιο γκαράζ κάπου στην κρύα και βροχερή Γερμανία.

Ο Alfred, λοιπόν, είναι ίσως η πιο ευτυχισμένη Mercedes στον κόσμο μετά την αγορά του από δύο νέες κοπέλες από την Πορτογαλία οι οποίες θα τον… χρησιμοποιούν για τη μεταφορά ατόμων σε χλιδάτα πάρτι, καθώς και τουριστών στις όμορφες ακτές της πατρίδας τους.

Η αλήθεια είναι ότι οι άνθρωποι δένονται συναισθηματικά ακόμη και με τα άψυχα πράγματα. Πολύ περισσότερο όταν αυτά (τα πράγματα) αντιπροσωπεύουν αναμνήσεις μιας ζωής. Έτσι, κάθε άλλο παρά τυχαίο είναι το γεγονός ότι οι κάτοχοι της συγκεκριμένης Mercedes της είχαν δώσει και όνομα…

«Τον  Alfred τον είχαμε για πολλά χρόνια»,  λέει ο Ρικάρντο Σίλβα, υπεύθυνος της έκθεσης κλασσικών αυτοκινήτων, Cool & Vintage, στη Λισσαβώνα. Και προσθέτει:

« Κάθε φορά που είχαμε γύρισμα ο Alfred ήταν πάντα εκεί. Είτε για να λάβει μέρος στη ταινία, είτε ως μεταφορικό μέσο του προσωπικού. Τώρα όμως ήρθε η ώρα να αφήσουμε τον Alfred στα χέρια των νέων του αφεντικών, έτοιμο για καινούργιες περιπέτειες».

Ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για τις επί πολλά χρόνια υπηρεσίες, ο Ρικάρντο Σίλβα και οι συνεργάτες του έφτιαξαν ένα βίντεο αφιερωμένο στον αγαπημένο τους Alfred με την ελπίδα να περάσει τις ίδιες, αν όχι και πολύ καλύτερες μέρες.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα