O Νίκο και ο Πέντρο από την ταινία «Ρίο 2» κάνουν Πάσχα στο Kidom, 16- 27 Απριλίου!

O Νίκο και ο Πέντρο από την ταινία «Ρίο 2» κάνουν Πάσχα στο Kidom, 16- 27 Απριλίου!

Ο παραμυθένιος κόσμος του Kidom, στο Allou! Fun Park, υποδέχεται φέτος το Πάσχα δύο αξιαγάπητους πρωταγωνιστές του κινηματογράφου: το Νίκο και τον Πέντρο από την ταινία «Ρίο 2»!

Στην νέα ταινία «Ρίο 2», που προβάλλεται αυτή την εποχή στους κινηματογράφους από την Odeon, βρίσκουμε όλη την παρέα να εγκαταλείπει την πόλη και να ταξιδεύει προς τα βάθη του Αμαζονίου μέσα στη ζούγκλα. Ανάμεσα τους και οι Νίκο & Πέντρο που αποφάσισαν να πάνε παρέα με σκοπό να εντοπίσουν νέα ταλέντα κάνοντας οντισιόν σε ένα πλήθος μοναδικών ζώων.

Oι δυο μασκώτ Νίκο και Πέντρο θα βρίσκονται καθημερινά στο Kidom από τις 16 έως τις 27 Απριλίου για να παίξουν, να χορέψουν και να φωτογραφηθούν με τα παιδιά και όλη την οικογένεια! Επιπλέον όλα τα παιδιά που παίζουν στα απίθανα παιχνίδια του Kidom με Kidom Family Pass, Allou! Day Pass  ή Allou! Fun Card θα συμμετέχουν σε καθημερινές κληρώσεις, διεκδικώντας αναμνηστικά δώρα από την αγαπημένη τους ταινία.

Φέτος το Πάσχα οι οικογένειες με μικρά παιδιά δημιουργούν τις πιο ωραίες αναμνήσεις με στιγμές χαράς, ατελείωτο παιχνίδι και δώρα μόνο στο Kidom του Allou! Fun Park.

Πασχαλινό ωράριο Kidom

Μ. Δευτέρα-Μ. Πέμπτη: 10:00- 23:00

M. Παρασκευή: 13:00- 21:00

M. Σάββατο: 10:00 – 22:00

Κυριακή του Πάσχα – Κυριακή του Θωμά: 10:00-23:00

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα