Το νέο Johnnie Walker Double Black: Διπλά μαύρο, έντονη γεύση για έντονες εμπειρίες

Το νέο Johnnie Walker Double Black: Διπλά μαύρο, έντονη γεύση για έντονες εμπειρίες

Διπλά μαύρο, μοναδικά ιδιαίτερο. Έντονη γεύση που αρκεί για να ενεργοποιήσει όλες μας τις αισθήσεις, ο ιδανικός σύντροφός για έντονες εμπειρίες (Pics)

Παρασκευή βράδυ και άλλη μία απαιτητική εβδομάδα φτάνει στο τέλος. Συνεντεύξεις, ρεπορτάζ, κρίσιμες αποφάσεις για τις επόμενες δόσεις της Ελλάδας, το κέντρο αποκλεισμένο, γράψιμο, ώρες ατελείωτες μπροστά από τον υπολογιστή. Χάος.

Η έξοδος στο πλησιέστερο μπαρ φαντάζει επιτακτική. Είναι η ώρα της χαλάρωσης, παρέα με καλούς, δοκιμασμένους φίλους. Είναι η ώρα της επιβράβευσης. Τη χρειάζεται και ο εαυτός σου και οι γύρω σου.

Το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι θέλω η εβδομάδα μου να αφήσει μία γλυκιά γεύση στο τέλος της: Ωραίες μυρωδιές, μοναδικές εμπειρίες. Τα καλύτερα άλλωστε πράγματα στη ζωή, δεν μπορείς να τα δεις, ούτε να τα αγγίξεις. Μπορείς μόνο να τα νιώσεις με την καρδιά σου.

Η όσφρηση, όπως και η γεύση συνδέονται άρρηκτα με τη μνήμη. Αυτές οι δύο αισθήσεις, περισσότερο από τις άλλες, μπορούν να σε ταξιδέψουν σε βιώματα του παρελθόντος και ταυτόχρονα, να σε οδηγήσουν στο μέλλον. Δεν υπάρχει λόγος να περιμένουμε. Μία βουτιά στον κόσμο της μαγείας, αρκεί για να ενεργοποιήσει όλες μας τις αισθήσεις. 

Με την πρώτη γουλιά του Johnnie Walker Double Black, το ταξίδι ξεκινά. Ένα ταξίδι σαν αυτά που αποτυπώνονται στη μνήμη σου, όσα χρόνια και αν περάσουν.

 

Τι εννοώ; Ένταση στη γεύση, συναρπαστικός διπλός καπνιστός χαρακτήρας, με αρώματα ξηρών φρούτων και κρεμώδους βανίλιας. Γεύση συναρπαστική και ταυτόχρονα, απλή μαλακή, που κατακλύζει τον ουρανίσκο. Μία έντονη γεύση, για έντονες εμπειρίες.

Το δυναμικό blend προκύπτει από ένα συνδυασμό των πιο δυναμικών whiskies των δυτικών ακτών, με εκείνα που ωριμάζουν σε καπνισμένα δρύινα βαρέλια.

Ανακάλυψε και εσύ τον έντονο, καπνιστό χαρακτήρα του JOHNNIE WALKER DOUBLE BLACK.

Οι λέξεις JOHNNIE WALKER DOUBLE BLACK, καθώς και η φιγούρα του περιπατητή και τα συναφή λογότυπα αποτελούν εμπορικά σήματα. © John Walker & Sons 2014.
 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα