Ποτάμι: Περσινά ξινά σταφύλια οι 12 που προσχώρησαν στη ΝΔ

Ποτάμι: Περσινά ξινά σταφύλια οι 12 που προσχώρησαν στη ΝΔ

Με μία άκρως δηκτική ανακοίνωση το Ποτάμι διευκρινίζει ότι τα στελέχη που ανακοίνωσαν ότι συντάσσονται με τον Κυριάκο Μητσοτάκη είχαν αποχωρήσει από το Κίνημα μετά τις εκλογές του Σεπτεμβρίου

Η ανακοίνωση της προσχώρησης 12 πρώην στελεχών του Ποταμιού στη Νέα Δημοκρατία προκάλεσε την αντίδραση του Κινήματος, που με μία άκρως δηκτική ανακοίνωση με τίτλο “Περσινά ξινά σταφύλια” διευκρινίζει ότι τα συγκεκριμένα πρόσωπα είχαν αποχωρήσει από τις εκλογές του Σεπτεμβρίου.

“Οι 12 (που για την ακρίβεια δεν είναι ούτε 12) που κάποιοι ξαφνικά ανακάλυψαν ότι έφυγαν από το Ποτάμι αποχώρησαν από το Κίνημά μας μετά τις εκλογές του Σεπτεμβρίου”, αναφέρει η ανακοίνωση, καταλήγοντας:

“Και από τότε κάνουν βόλτες έξω από τη ΝΔ αλλά δεν βρίσκεται κάποιος να τους ανοίξει την πόρτα. Όπως και τότε, έτσι και τώρα τους ευχόμαστε καλή τύχη”.

Παραθέτουν μάλιστα σχετικά δημοσιεύματα για του λόγου το αληθές, επιβεβαιώνοντας το πότε είχαν αποχωρήσει οι Λυκούργος Λιαρόπουλος (είχε φύγει τον περασμένο Ιανουάριο, μετά την ανάρτηση του στο facebook “Γερουν γερά, σπάστου το τσαμπουκά”), Ιάκωβος Θεοδόσης (ο οποιος συγκεκριμένα είχε από τότε προαναγγείλει την προσχώρηση του στη ΝΔ) και Κυριάκου Κωστόπουλου (είχε επίσης αποχωρήσει τον Ιανουάριο με αιχμές κατά του Σταύρου Θεοδωράκη).

Με τον τρόπο αυτό το Ποτάμι “καρφώνει” τη ΝΔ ότι παρουσιάζει ως ρεύμα από το Ποτάμι προς τη ΝΔ την προσχώρηση ορισμένων στελεχών που είχαν ήδη όμως απομακρυνθεί.

Σημειωτέον ότι Κυριάκος Μητσοτάκης και Σταύρος Θεοδωράκης θα βρίσκονται απόψε στο συνέδριο της ΚΕΔΕ για το προσφυγικό στη Σάμο.

(Πηγή φωτογραφίας: Sooc.gr)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα