Νεαρό αγόρι εγκλωβίστηκε σε ασανσέρ, αφότου ούρησε στον πίνακα ελέγχου

Νεαρό αγόρι εγκλωβίστηκε σε ασανσέρ, αφότου ούρησε στον πίνακα ελέγχου

Η ατυχής έμπνευση μικρού να περάσει... δημιουργικά την ώρα του, έως ότου φτάσει στον όροφο που ήταν το διαμέρισμα της οικογενείας του έγινε video του Υπουργείου Δημόσιας Ασφάλειας και viral.

Ξέρετε πώς κάνουν τα μικρά παιδιά, όταν ξεφεύγουν από τον έλεγχο των γονιών τους και βρίσκονται μόνα σε χώρο που έχει κουμπάκια; Ο μικρός του video που ακολουθεί, το πήγε ένα βήμα παραπάνω, καθώς δεν αρκέστηκε στο να πατήσει ό,τι υπήρχε στον πίνακα ελέγχου του ανελκυστήρα.

To παιδί που ζει νοτιοδυτικά της Κίνας, μπήκε στο ασανσέρ πολυκατοικίας στο Chongqing (περιοχή που βρίσκεται στις όχθες των ποταμών Yangtze και Jialing) και πάτησε το κουμπάκι με το νούμερο του ορόφου στο οποίο μένει. Έως ότου φτάσει σε αυτόν, άνοιξε το φερμουάρ του και ανακουφίστηκε, έχοντας ως στόχο τον πίνακα ελέγχου. Στην αρχή ήταν άστοχος, αλλά επέμεινε και τα κατάφερε. Και τότε άρχισαν τα ωραία, αφού βραχυκύκλωσε το σύστημα και έγινε αυτό που θα δείτε στο video που προέκυψε από υλικό κάμερας ασφαλείας -και δόθηκε στη δημοσιότητα από το Υπουργείο Δημόσιας Ασφάλειας, μέσω ποσταρίσματος στις σελίδες που έχει στο Weibo (το κινεζικό Twitter).

Ο τίτλος ήταν “σταματήστε να είστε άτακτοι” και από τα σχόλια που έκαναν άλλοι χρήστες, ξεχώρισε το “μη ξεχάσετε να χρεώσετε τους γονείς με τα έξοδα επιδιόρθωσης”. Το Υπουργείο δεν ενημέρωσε αν απαγγέλθηκαν κατηγορίες στο παιδί ή τους γονείς τους. Αρκέστηκε στο να ενημερώσει ότι το παιδί βγήκε από τον ανελκυστήρα, σώο.

Πέρυσι, ένας 6χρονος από το Yiwu, ανατολικά της Zhejiang τραυματίστηκε σοβαρά, όταν αποπειράθηκε να σκαρφαλώσει και να ελευθερωθεί από ανελκυστήρα που είχε “κολλήσει” στον 7ο όροφο, αφότου -επίσης- το παιδί είχε ουρήσει στον πίνακα ελέγχου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα