Ο συναρπαστικός κόσμος των καταναλωτών

Ο συναρπαστικός κόσμος των καταναλωτών

Καθημερινά συμπεριφερόμαστε ως καταναλωτές. Αναζητούμε, αγοράζουμε, αξιολογούμε, χρησιμοποιούμε προϊόντα και απαλλασσόμαστε από αυτά μετά τη χρήση τους

Ο σκοπός είναι ένας: να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες και τις επιθυμίες μας με τους πόρους που έχουμε στη διάθεσή μας (χρήματα, χρόνος, προσπάθεια).

Όμως, έχετε ποτέ αναρωτηθεί ποια στάδια διερχόμαστε μέχρι να προβούμε στην αγορά ενός προϊόντος; Ποιοι είναι οι παράγοντες που μας επηρεάζουν, πώς συμπεριφερόμαστε μετά την αγορά του προϊόντος ή πώς μπορούμε να προστατευθούμε ως καταναλωτές; Γνωρίζετε πως η συμπεριφορά που επιδεικνύουμε σήμερα είναι αποτέλεσμα της βιολογικής εξέλιξης και προσαρμογής μας;

Ο κόσμος των καταναλωτών είναι πραγματικά συναρπαστικός! Ανακαλύψτε τον μέσα από το βιβλίο « Συμπεριφορά Καταναλωτή», που κυκλοφορεί από τον εκδοτικό οίκο Rosili. Σύμφωνα με τον κύριο Αντώνη Μακρή, Πρόεδρο του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδας, πρόκειται για «ένα μοναδικό βιβλίο που προσφέρει στον αναγνώστη μία τεκμηριωμένη και ταυτοχρόνως περιεκτική ανάλυση της συμπεριφοράς του καταναλωτή στην αγορά», ενώ επισημαίνει πως είναι «ιδιαίτερα χρήσιμο για την εποχή μας, όπου, ενώ οι συμπεριφορές δείχνουν να αποκλίνουν, η αλήθεια είναι ότι υπόκεινται σε συγκεκριμένους κανόνες».

Η « Συμπεριφορά Καταναλωτή (2η έκδοση)» κυκλοφορεί από τον εκδοτικό οίκο Rosili. Συγγραφείς είναι ο Γεώργιος Μπάλτας, Καθηγητής και Πρόεδρος του τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και η Πολίνα Παπασταθοπούλου, Επίκουρη Καθηγήτρια Μάρκετινγκ στο τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Επισκεφθείτε το www.rosili.gr κι ενημερωθείτε για τις εκδόσεις Rosili, τον καινούριο μειωμένο τιμοκατάλογο και τα προσφερόμενα πακέτα επιχειρησιακών βιβλίων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα