Ένας διαφορετικός οδηγός: Πόλεις που αξίζει για να επισκεφθείτε το 2017

Ένας διαφορετικός οδηγός: Πόλεις που αξίζει για να επισκεφθείτε το 2017

Σύμφωνα με τη Lonely Planet, αυτές είναι οι πιο hot επιλογές ταξιδίων (Pics)

Ο κόσμος είναι αρκετά μεγάλος και για το λόγο αυτό πολλοί δυσκολεύονται να αποφασίσουν σε ποια πόλη θα ταξιδέψουν.

To Lonely Planet, o μεγαλύτερος εκδότης ταξιδιωτικών βιβλίων, κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα βιβλίο με τίτλο «Best in Travel 2017», παρουσιάζοντας τις πιο hot επιλογές του κόσμου, τους καλύτερους προορισμούς και εμπειρίες για το επόμενο έτος.

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τις δέκα καλύτερες πόλεις που μπορείτε να επισκφθείτε το 2017:

10. ΠΟΡΤΛΑΝΤ – ΟΡΕΓΚΟΝ

 

Είναι η μεγαλύτερη πόλη του Όρεγκον και πολλοί τη χαρακτηρίζουν ως το στολίδι των ΗΠΑ. Το Πόρτλαντ είναι μια φιλική πόλη, στην οποία οι κάτοικοι δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στην ποιοτική ζωή. Διαθέτει πολλά πάρκα, γέφυρες και ποδηλατόδρομους, καθώς και αμέτρητες μικρές μπυραρίες και καφετέριες.

9. ΜΟΣΧΑ – ΡΩΣΙΑ

 

Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες και πολύμορφες πόλεις. Η Μόσχα θεωρείται η καρδιά της Ρωσίας, καθώς και το πολιτικό, οικονομικό και πολιτιστικό της κέντρο. Διαθέτει αρκετά ενδιαφέροντα σημεία μέσα και γύρω από την πόλη, τα οποία μπορούν να ελκύσουν την προσοχή του επισκέπτη – όπως τα κτήματα Κούσκοβο και Οστάνκινο, αλλά και τα αμέτρητα μουσεία και πινακοθήκες.

8. ΛΙΣΑΒΟΝΑ – ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

 

Η Λισαβόνα είναι μια από τις φθηνότερες και υποτιμημένες πόλεις της Ευρώπης – παρά το γεγονός ότι είναι εξίσου εντυπωσιακή σε αξιοθέατα, πολιτισμό και κουζίνα.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΣΤΟ FORTUNEGREECE

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα