Ινσταντανέ: Μία εναλλακτική έκθεση φωτογραφίας από social media

default image

H oμαδική έκθεση φωτογραφίας στη γκαλερί Ζουμπουλάκη της Πλατείας Κολωνακίου ανοίγει τις πόρτες της και σάς περιμένει. Τα social media, η επιρροή τους και τα καρέ των επωνύμων που κάνουν τη διαφορά

Σε μία εποχή που η φωτογραφία, η αμεσότητα και η επαφή με όλους τους φίλους μας, μετατράπηκε σε αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας, ιδίως μέσω social mediα, ίσως πλέον οι περισσότεροι πασχίζουμε για το ενσταντανέ που θα κάνει τη διαφορά. Το εναλλακτικό και αυτό που ξεχωρίζει για την ποιότητα και την αισθητική του.

Πώς θα σας φαινόταν λοιπόν, αν εκτός από τους φίλους σας (που έχετε επιλέξει να ακολουθείτε σε social media), μπορείτε να “κλέψετε” στιγμές από επωνύμους;

Από το να μπαίνετε λοιπόν εσείς σε προφίλ αγαπημένων σας προσώπων της showbiz και όχι μόνο, η Γκαλερί Ζουμπουλάκη αποφάσισε να σάς κάνει τη ζωή πιο εύκολη.

Έχοντας συλλέξει κάποιες από τις πιο ενδιαφέρουσες φωτογραφίες από μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αποφάσισε να τις παρουσιάσει σε μία πρωτοποριακή έκθεση που ανοίγει τις πόρτες της στο κοινό αυτήν την εβδομάδα. Ίσως πρόκειται και για την πρώτη έκθεση τους είδους με φωτογραφίες που κυριολεκτικά θα σας συναρπάσουν. Τα εντυπωσιακά καρέ θα παρουσιαστούν σε εκτυπωμένη μορφή υψηλής ανάλυσης.

Επαγγελματίες και ερασιτέχνες φωτογράφοι, μέσα από τον προσωπικό τους φακό, συμμετέχουν στην ομαδική έκθεση που θα πραγματοποιήσει η Γκαλερί Ζουμπουλάκη στις 25 Σεπτεμβρίου 2014, υπό τον τίτλο “Ινσταντανέ 2014”.

Συμμετέχουν οι: Νίκος Αλιάγας, Σταμάτης Αθανάσουλας, Νίκος Βατόπουλος, Μαρίνα Βερνίκου, Μαρία Γιαννά, Θοδωρής Ζουμπουλάκης, Τατιάνα Καραπαναγιώτη, Κωνσταντίνος Καφίρης, Βασίλης Μαραγκός, Δωροθέα Μερκούρη, Βένια Μπεχράκη, Φαίδων Παπαμιχαήλ, Βαγγέλης Πατεράκης, Δανάη Στράτου, Μανούσος Χαλκιαδάκης.

Μάλιστα, κάτω από κοινά hashtags #instazoum14, #Ινσταντανέ, #ZoumboulakisGalleries, οι φωτογραφίες που θα παρουσιαστούν στην έκθεση, θα αναρτηθούν και στο Instagram.

 

Πληροφορίες: zoumboulakis.gr

Τοποθεσία: Γκαλερί Ζουμπουλάκη, Πλατεία Κολωνακίου 20, Αθήνα

Ημερομηνία: Εγκαίνια Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014, στις 20.00

Διάρκεια έκθεσης: 25 Σεπτεμβρίου – 18 Οκτωβρίου 2014

Ώρες λειτουργίας:  Τρ. – Παρ. 11.00 -15.00 και 17.00–21.00, Σάβ. 11.00 –14.00

Κυριακή & Δευτέρα κλειστά

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα