Αντέλ Εξαρχόπουλος: το νέο wonder girl μιλά στο Flix

Αντέλ Εξαρχόπουλος: το νέο wonder girl μιλά στο Flix

Η 19χρονη, συνονόματη πρωταγωνίστρια της «Ζωής της Αντέλ» έχει κάνει ολόκληρο τον κόσμο να μιλά γι’ αυτήν. Αλλά η ίδια προτιμά να δοκιμάσει την πραγματική δράση!

Η Αντέλ Εξαρχόπουλος μίλησε στο Flix τις μέρες του Φεστιβάλ Καννών: όταν η ταινία της, «Η Ζωή της Αντέλ» του Αμπντελατίφ Κεσίς ήταν το talk of the town, η μεγάλη αποκάλυψη που αναστάτωσε βλέμματα και κορμιά, πριν το Χρυσό Φοίνικα Καλύτερης Ταινίας που συμπεριέλαβε και τις δυο πρωταγωνίστριες και, φυσικά, πριν τις διαδοχικές δηλώσεις ηθοποιών – η Εξαρχόπουλος μαζί με τη Λέα Σεϊντού – και σκηνοθέτη που σιγά-σιγά παρέσυραν το αγνό και πανέμορφο φιλμ σε ένα ρεσιτάλ ξεκατινιάσματος.

Από την πρώτη της επαφή με τη διασημότητα, ωστόσο, η Αντέλ, ζουμερή, αισθησιακή, κάπου ανάμεσα στο παιδί και τη femme fatale, βγαίνει αλώβητη και πρόθυμη να δοκιμάσει τα πάντα. Ντυμένη στα μαύρα, σα βέρα Παριζιάνα, καπνίζοντας αδιάκοπα, ένα χαριτωμένο, ατίθασο κορίτσι με φιλοδοξία και τσαγανό, μάς μίλησε σα χείμαρρος που αφεθήκαμε να μας παρασύρει.

Διαβάστε βήμα-βήμα το χρονικό της επιτυχίας και τους ασταμάτητους, σκανδαλιστικούς καυγάδες που περιέβαλλαν τους τελευταίους μήνες «Τη Ζωή της Αντέλ»

Ο ρόλος της Αντέλ δε μου προσφέρθηκε: τον διεκδίκησα. Δούλεψα σκληρά για να τον πάρω, έκανα συνεχή κάστινγκ. Δε δίστασα ούτε στιγμή να κάνω αυτήν την ταινία. Αλλά το σενάριο εξελίχθηκε στη διάρκεια του γυρίσματος. Πρώτα υπήρχε το βιβλίο της Ζιλί Μαρό, μετά το σενάριο και μετά η δική μας συνεισφορά. Αρχικά ήταν μια απλή ιστορία αγάπης, η Εμα (Λέα Σεϊντού) είχε τα μπλε μαλλιά, βλέπω τα μαλλιά, τα μπλε της μάτια, το πρόσωπο, το χαμόγελο, τα χείλη και ερωτεύομαι. Αλλά στην πορεία άλλαξε αρκετά γιατί ο Αμπντέλ παίρνει πράγματα από σένα, από το χαρακτήρα σου και τα φέρνει στην ταινία….

Διαβάστε την συνέχεια του κειμένου στο flix.gr

«Η Ζωή της Αντέλ» βγαίνει στους κινηματογράφους την Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου, από τη Strada Films. Διαβάστε και δείτε τα πάντα για την ταινία εδώ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα