Πιττέλα και Γεννηματά: Καιρός να ξεκινήσουν οι συζητήσεις για την ελάφρυνση του χρέους

Πιττέλα και Γεννηματά: Καιρός να ξεκινήσουν οι συζητήσεις για την ελάφρυνση του χρέους

Σε κοινή δήλωση τους η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και ο πρόεδρος των Ευρωπαίων σοσιαλιστών ζήτησαν από την ΕΕ να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να στηρίξει τις προσπάθειες της Ελλάδας

Η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά συναντήθηκε με τον Πρόεδρο των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Τζιάνι Πιτέλα, στις Βρυξέλλες την Τετάρτη. Ο κ. Τζιάνι Πιττέλα και η κ. Φώφη Γεννηματά σε κοινή δήλωση μετά τη συνάντησή τους ανέφεραν πως “μια τιμωρητική προσέγγιση εναντίον του ελληνικού λαού δεν θα επιτραπεί”.

Τα γεράκια στην Ευρώπη πρέπει να καταλάβουν ότι ο Ελληνικός λαός έχει ήδη συνεισφέρει πολλά

“Τα γεράκια στην Ευρώπη πρέπει να καταλάβουν ότι ο Ελληνικός λαός έχει ήδη συνεισφέρει πολλά. Είναι πλέον καιρός η Ευρώπη να στηρίξει τις προσπάθειες του Ελληνικού λαού και να ξεκινήσουν οι συζητήσεις για την ελάφρυνση του χρέους” σημειώνουν Πιττέλακαι Γεννηματά.

Όλα τα κράτη μέλη πρέπει να καταλάβουν ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να αφεθεί μόνη της να αντιμετωπίσει την κρίση των προσφύγων

“Όλα τα κράτη μέλη πρέπει να καταλάβουν ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να αφεθεί μόνη της να αντιμετωπίσει την κρίση των προσφύγων” συμπληρώνουν από τις Βρυξέλλες η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και ο Ιταλός σοσιαλιστής και προσθέτουν. “Η πολιτική ομάδα του S&D και το ΠΑΣΟΚ είμαστε πρόθυμοι να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε από κοινού σε ευρωπαϊκό επίπεδο για να στηρίξουμε και να ενισχύσουμε τον ελληνικό λαό”.

“Σε αυτή την προσπάθεια, χρειαζόμαστε τη δύναμη του συνόλου της σοσιαλδημοκρατικής οικογένειας – από τα οποία το ΠΑΣΟΚ είναι ένα πολύ σημαντικό μέλος” αναφέρουν κλείνοντας, Φώφη Γεννηματά και Τζιάνι Πιττέλα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα