Ο Eminem βγάζει ‘προεκλογικό λόγο’ και ‘κράζει’ τον Trump

default image

Με ένα κομμάτι με τίτλο "Campain Speech" o Shady επιστρέφει μετά από καιρό, καυτηριάζοντας μεταξύ άλλων και τον Ρεπουμπλικανό υποψήφιο. "Πρέπει να φοβάστε αυτόν τον υποψήφιο", "ένα ανεξέλεγκτο κανόνι με το χέρι στο κουμπί" (vid)

Ο Eminem επέστρεψε και παίρνει θέση και στις αμερικανικές εκλογές, εκφράζοντας την έντονη ανησυχία του για την υποψηφιότητα Trump. Σε ένα παραληρηματικό οκτάλεπτο ραπ κομμάτι, στο οποίο αναφέρει πολλά (και ακαταλαβίστικα) σχολιάζει και τον Ρεπουμπλικανό υποψήφιο με σκληρά λόγια.

Για την ακρίβεια, απευθύνεται στους ψηφοφόρους του, κατακρίνοντας όλη την ρητορική γύρω από την υποψηφιότητα Τραμπ, που θέλει τον εκατομμυριούχο αντισυμβατικό, ελεύθερο από βάρη και δεσμούς με συμφέροντα που στηρίζει την προεκλογική του καμπάνια σε δικά του χρήματα.

“Θεωρείτε εμένα επικίνδυνο, αλλά θα πρέπει να φοβάστε αυτόν τον υποψήφιο. Λέτε ότι ο Τραμπ δεν φιλάει κ**ς σαν μαριονέτα, γιατί διευθύνει την καμπάνια του με ίδια χρήματα και αυτό είναι που θέλατε. Έναν γ**νο ανεξέλεγκτο κανόνι με την κάννη στραμμένη και το χέρι στο κουμπί, που δεν έχει να λογοδοτεί σε κανέναν. Τέλεια ιδέα!”.

Η κυκλοφορία στο διαδίκτυο του οκτάλεπτου κομματιού προκάλεσε πανικό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τα σχόλια χρηστών και ΜΜΕ να αναφέρουν πως ο Shady “απασφάλισε” και μίλησε για όλους και για όλα. Δεν γνωρίζουμε αν και τι ακριβώς εννοούσε με τους περισσότερους στίχους του, σε άλλα σημεία υπονοούσε πως θέλει να καταστήσει παράνομα τα προφυλακτικά ή να παρουσιαστή γυμνός με το πέος στο χέρι μπροστά στον Θείο Σαμ. Κλείνοντας άλλωστε, ο ράπερ αναρωτιέται “Why am i such a dick?”, “γιατί είμαι τόσο μ**ς?”.

Ο ράπερ μοιράστηκε αρχικά το κομμάτι στο twitter, ανακοινώνοντας παράλληλα πως δουλεύει πάνω σε ένα καινούριο άλμπουμ, το πρώτο έπειτα από το Marshall Mathers LP2 πίσω στο 2013.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα