Γεννηματά σε Σουλτς: Υπάρχει άμεση ανάγκη για αλλαγή πολιτικής

Γεννηματά σε Σουλτς: Υπάρχει άμεση ανάγκη για αλλαγή πολιτικής

Τι ειπώθηκε στη συνάντηση ανάμεσα στην Πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, συναντήθηκε η Πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά θέτοντας του όλα τα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν τη χώρα μας.

Η κα.Γεννηματά τόνισε στον κ.Σούλτς πως το πρόγραμμα που εφαρμόζει η σημερινή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δε “βγαίνει”,  τονίζοντας πως η κατάσταση συνεχώς χειροτερεύει και η υπερφορολόγηση πλήττει νοικοκυριά, επαγγελματίες, επιστήμονες και αγρότες.

Όπως είπε κα.Γεννηματά υπάρχει άμεση ανάγκη για αλλαγή πολιτικής με απομείωση του χρέους, αλλαγή των στόχων των πρωτογενών πλεονασμάτων και προοδευτικές μεταρρυθμίσεις.

 

“Όσον αφορά στο προσφυγικό, τα νησιά του Αιγαίου οδηγούνται σε οικονομική κατάρρευση και ο κίνδυνος κοινωνικής διάλυσης είναι ορατός όσο ποτέ. Τα νησιά μας έγιναν αποθήκες ψυχών, οι νησιώτες μας δεν πρέπει να αισθάνονται «δεσμοφύλακες». Υπάρχει ανάγκη άμεσης αποσυμφόρησης, και εφαρμογής του συνόλου των αποφάσεων της Ε.Ε.” ήταν η παρέμβαση της για το προσφυγικό πρόβλημα.

Στη συνάντηση της Προέδρου του ΠΑΣΟΚ παρευρέθηκαν ο Υπεύθυνος Διεθνών Σχέσεων του ΠΑΣΟΚ Κώστας Τριαντάφυλλος, το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ με ευθύνη τις Διεθνείς και Ευρωπαϊκές σχέσεις Συλβάνα Ράπτη και η Ευρωβουλευτής της Ελιάς – Δημοκρατική Παράταξη Εύα Καϊλή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα