Την ερχόμενη Τρίτη στη Βουλή οι υπερθεματιστές

Την ερχόμενη Τρίτη στη Βουλή οι υπερθεματιστές
Ακρόαση από τα μέλη της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, των προτεινομένων: Ερωφίλης Χριστοβασίλη και Μιχαήλ Εκατομμάτη, από τον Υπουργό Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, για διορισμό στις θέσεις Μέλους και Αναπληρωτή Προέδρου της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων, την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Οι εκπρόσωποι των τεσσάρων καναλιών που πλειοδότησαν το διαγωνισμό καλούνται να καταθέσουν στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας. Νέα ενημέρωση από τον Νίκο Παππά στις 2 Νοεμβρίου

Ενώπιον των μελών της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνεια της Βουλής θα βρεθούν την ερχόμενη Τρίτη 25 Οκτωβρίου οι εκπρόσωποι των τεσσάρων καναλιών που πλειοδότησαν στο διαγωνισμό. 

Τον ΣΚΑΪ θα εκπροσωπήσουν ο Διευθύνων Σύμβουλος Κ. Κιμπουρόπουλος και ο νομικός σύμβουλος Κ. Φιλιππόπουλος. Τον ΑΝΤ1 θα εκπροσωπήσει ο Γενικός Διευθυντής Στρ. Λιαρέλλης. Οι άλλοι δύο υπερθματιστές (Alter Ego και Dimera) του Β. Μαρινάκη και του Ιβ. Σαββίδη δεν έχουν ενημερώσει ακόμη την επιτροπή από ποια στελέχη θα εκπροσωπηθούν. 

Η Πρόεδρος της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, Τασία Χριστοδουλοπούλου, ανακοίνωσε επίσης ότι στις 2 Νοεμβρίου θα ενημερώσει εκ νέου την Επιτροπή ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα