Ολα είναι έτοιμα για το 54ο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης

Ολα είναι έτοιμα για το 54ο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στο Ολύμπιον της Πλατείας Αριστοτέλους η συνέντευξη Τύπου του 54ου Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, που φέτος διεξάγεται από την 1η έως και τις 10 Νοεμβρίου. Ακολουθεί ένας συνοπτικός οδηγός επιβίωσης.

Αποκαλύπτοντας το στίγμα της φετινής του διοργάνωσης με την ταινία έναρξης που δεν είναι άλλη από το rock ‘n’ roll απέθαντο love story του Τζιμ Τζάρμους “Only Lovers Left Alive”, αλλά και την ταινία που θα κλείσει την αυλαία του, το ασπρόμαυρο “Nebraska” του Αλεξάντερ Πέιν, το 54ο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης ξεκινάει την Παρασκευή 1η Νοεμβρίου, φέτος πιο νεανικό, μικρό σε μέγεθος αφιερωμάτων και εκδηλώσεων και ανεξάρτητο από ποτέ.

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά τα τμήματα της φετινής διοργάνωσης, τα αφιερώματα και τις παράλληλες εκδηλώσεις του Φεστιβάλ και μείνετε συντονισμένοι εδώ. Το Flix θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για να σας μεταφέρει όλα όσα θα συμβαίνουν μέσα και έξω από τις σκοτεινές αίθουσες στο ειδικό τμήμα του site που θα ανανεώνεται συνεχώς.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Flix.gr

Διαβάστε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το 54ο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης στο ειδικό τμήμα του Flix που ανανεώνεται συνεχώς.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα