Oscars 2014: ποια από τις 10 αυτές κυρίες θα κερδίσει φέτος Οσκαρ;

Oscars 2014: ποια από τις 10 αυτές κυρίες θα κερδίσει φέτος Οσκαρ;

Ξεκινώντας νωρίς τα στοιχήματα για τα φαβορί των 86ων βραβείων Οσκαρ, το Flix μελετά τις γυναικείες ερμηνείες της χρονιάς και βγάζει την, μέχρι στιγμής, δεκάδα του.

Επιμέλεια: Πόλυ Λυκούργου

Οι Ενώσεις Κριτικών της Αμερικής δεν έχουν ξεκινήσει καν τις προβολές τους.  Ο Μάρτιν Σκορσέζε δεν έχει τελειώσει ακόμα το «The Wolf of Wall Street». Oι Ξένοι Ανταποκριτές στο Λος Αντζελες  προσπαθούν να συμμαζέψουν τα σκάνδαλα, κι όχι ψήφους, κάνοντας τον αντιπερισπασμό κι επαναφέροντας ως παρουσιάστριες των Χρυσών Σφαιρών τις Τίνα Φέι και Εϊμι Πέλερ.Οπότε δεν έχουμε ακόμα επίσημα προγνωστικά.

Τι ξέρουμε από την πλευρά της Ακαδημίας; Οχι πολλά. Οτι έχει ανακοινώσει ημερομηνία – 2 Μαρτίου του 2014 – και οικοδέσποινα:  Η Ελεν ΝτιΤζένερις θα βρεθεί επί σκηνής της 86ης τελετής απονομής των βραβείων Οσκαρ.

Το ότι όμως δεν υπάρχουν ακόμα επίσημες μετρήσεις, δείγματα, τάσεις και στατιστικές, δεν σημαίνει ότι δεν έχουν ήδη ξεχωρίσει υπέροχες ταινίες, με στιβαρές ερμηνείες και σκηνοθετικό όραμα. Το Flix λοιπόν αποφάσισε να ξεκινήσει την οσκαρική κούρσα από νωρίς, παρουσιάζοντας, με άποψη και κριτήριο, τα φετινά γκανιάν.

Να ξεκινήσουμε με τις κυρίες; Μία από τις δέκα γυναίκες που ακολουθούν, στις 2 Μαρτίου, ξημερώματα Δευτέρας για εμάς τους ξενύχτηδες, θα κατέβει από την οσκαρική σκηνή με το χρυσό αγαλματάκι στα χέρια.

Μετρήστε αντίστροφα – από την ανέλπιστη συμμετοχή στη πεντάδα, προς την πιθανή νικήτρια στο flix.gr

Διαβάστε περισσότερα για τα 86α βραβεία Οσκαρ:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα