Nissan Sway Concept, όπως λέμε νέο Micra

Nissan Sway Concept, όπως λέμε νέο Micra

Ένα supermini, που ενδεχομένως θα αποτελέσει τη βάση εξέλιξης για τον αντικαταστάτη του Micra, παρουσιάζει η Nissan στη Γενεύη.

Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει αν η ονομασία Micra θα παραμείνει στη γκάμα της Nissan. Αυτό πάντως που είναι βέβαιο, είναι πως το νέο supermini της φίρμας θα βασίζεται, σχεδιαστικά, στο πρωτότυπου Sway που κάνει πρεμιέρα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης.

 

Με …δραματικές διαφοροποιήσεις (σε σχέση με το υπάρχον Micra) στην εμφάνιση, το Sway ακολουθεί πολλές από τις νέες γραμμές που συναντάμε και στα υπόλοιπα, νέα μοντέλα της ιαπωνικής φίρμας.

Το Sway δίνει μια ιδέα για το τι θα πρέπει να περιμένουμε από την επόμενης γενιάς Micra, και η αλήθεια είναι ότι για πρώτη φορά περιμένουμε με ανυπομονησία ένα Micra.

 

Μπορεί οι διαστάσεις του Sway (4.010 χιλιοστά μήκος, 1.780 χιλιοστά πλάτος και 1.385 χιλιοστά ύψος, με μεταξόνιο 2.570 χιλιοστά) να παραπέμπουν σαφώς σε ένα αυτοκινήτο της κατηγορίας Β, η προσέγγιση του σχεδιασμού του είναι εμπνευσμένη από το Qashqai και Juke, δύο μοντέλα που έχουν δημιουργήσει το δικό τους μομέντουμ.

Ακόμη, τόσο ο εξωτερικός και το εσωτερικός σχεδιασμός, έχουν υιοθετήσει αρκετές στιλιστικές αναφορές από το Concept coupe IDx poy αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά το 2013 στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα