“Hugs and Kisses for positive cause” από την Amita Motion

“Hugs and Kisses for positive cause” από την Amita Motion

Φέτος, η Amita Motion, με θετική ενέργεια στο full, μας καλωσορίζει στο πιο θετικό club της χρονιάς για να μοιραστούμε με τους φίλους αλλά και τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες νέες, ξεχωριστές και πάντα θετικές εμπειρίες

Το Amita Motion Positive Club, αποτελείται από 8 θετικές εμπειρίες, μέσα από τις οποίες δίνεται η δυνατότητα στους νέους να ζήσουν ευχάριστες και μοναδικές στιγμές, αναδεικνύοντας το ταλέντο τους και συμμετέχοντας σε ανεπανάληπτες ενέργειες.

Οι 2 πρώτες θετικές εμπειρίες του Amita Motion Positive Club, Message Me και Audition for Fun, ολοκληρώθηκαν με επιτυχία και από την 1η Απριλίου, καλωσορίζουμε την 3η θετική εμπειρία το Hugs and Kisses for positive cause.

Μέσα από το Hugs and Kisses for positive cause, η Amita Motion ενθαρρύνει το κοινό να δηλώσει συμμετοχή μέσα από την επίσημη σελίδα της στο facebook (https://apps.facebook.com/positiveclub/?ref=3000!#AmitaMotion #PositiveClub) σε μία εκδήλωση αγάπης με στόχο την ενίσχυση του έργου του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος.

Την Παρασκευή 11 Απριλίου 2014, στο Athens Metro Mall στις 15:00, καλούμε τον κόσμο να έρθει στο πιο θετικό ραντεβού για να μαζέψουμε 200 αγκαλιές και φιλιά που θα γίνουν δώρα αγάπης για το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα.

Κάθε αγκαλιά και φιλί μπορεί να γίνει μια νέα αρχή για να χαρίσουμε αμέτρητα χαμόγελα στα παιδιά του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος. Όσοι συμμετέχουν στη μοναδική αυτή εμπειρία, θα έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες: τη Josephine, τους Boys + Noise και τον Στέλιο Λεγάκη, δίνοντας τους την πιο ζεστή αγκαλιά και το πιο γλυκό φιλί.

Amita Motion Positive Club! Αυτή η παρέα τα βλέπει όλα θετικά!

Join us on

Facebook: www.facebook.com/amitamotion

Twitter: www.twitter.com/amitamotion

Instagram: instagram.com/amitamotion

YouTube: www.youtube.com/AmitaMotionOfficial

Website: www.thetikienergeia.gr

Λίγα Λόγια για το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα

Το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας είναι από τα παλαιότερα στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 1889 με σκοπό την περίθαλψη ορφανών και άπορων κοριτσιών. Φιλοξενεί κορίτσια από 6 ετών προερχόμενα από οικογένειες με σοβαρά κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα, προσφέροντας εκτός από στέγη, φροντίδα και συναισθηματική υποστήριξη, εξαιρετικές εκπαιδευτικές δυνατότητες και τα απαραίτητα εφόδια για την πρόοδό τους ως ενήλικες σε μια σύγχρονη κοινωνία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα