Το παλιό Mini, τώρα και …πολυτελές γραφείο

Το παλιό Mini, τώρα και …πολυτελές γραφείο

Αν είστε λάτρης του Mini και δεν θέλετε να το αποχωριστείτε ούτε λεπτό, η λύση είναι να παραγγείλετε ένα Mini, διασκευασμένο σε γραφείο...

Για αυτούς που το αυτοκίνητο είναι κάτι περισσότερο από λαμαρίνες με τέσσερις ρόδες, οι ειδικοί προτείνουν την μετασκευή παλιών αυτοκινήτων, σε πολυτελή γραφεία.

 

Προς το παρόν, έχουμε ένα δείγμα αυτής της δουλειάς, που αφορά στο Mini. Το παλιό. 

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν έρθει στην δημοσιότητα, ένα Mini γραφείο  κοστίζει λιγότερο από 4.000 ευρώ, ενώ η τιμή μπορεί να ξεπεράσει αυτό το ποσό, αναλόγως με τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν.

Το αυτοκίνητο – γραφείο είναι πλήρως εξοπλισμένο με όσα πρέπει να διαθέτει, προκειμένου να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις όλων εκείνων που θα το χρησιμοποιήσουν. Φώτα, καλωδιώσεις για ίντερνετ και τηλέφωνο, ακόμη και στερεοφωνικό συγκρότημα διαθέτει. Ο αγοραστής μπορεί να επιλέξει τα ελαστικά που του αρέσουν, το τιμόνι αλλά και το χρώμα του οχήματος.

 

Επίσης, στον αγοραστή δίνεται η επιλογή από δέρμα, ξύλο, μέταλλο ή έγχρωμο βινύλιο για την επιφάνεια εργασίας του γραφείου. Τέλος, ο αγοραστής, μπορεί να παραγγείλει και την δική του, μοναδική πινακίδα «κυκλοφορίας».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα