Νεκρή η κόρη του Στέλιου Παπαθεμελή. Έπεσε από τον 7ο όροφο πολυκατοικίας

Νεκρή η κόρη του Στέλιου Παπαθεμελή. Έπεσε από τον 7ο όροφο πολυκατοικίας
Συνέντευξη τύπου του Στέλιου Παπαθεμελή και του Δημήτρη Καζάκη (Ε.ΠΑ.Μ) για εκλογική συνεργασία στις Εθνικές εκλογές της 6ης Μαϊου,Παρασκευή 27 Απριλίου 2012 (EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη. Η μεγαλύτερη σε ηλικία κόρη του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, Στέλιου Παπαθεμελή, τραυματίστηκε θανάσιμα, πέφτοντας από τον 7ο όροφο πολυκατοικίας

Νεκρή είναι η μεγαλύτερη σε ηλικία κόρη του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, Στέλιου Παπαθεμελή. Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, έπεσε στο κενό από τον 7ο όροφο πολυκατοικίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου ο πατέρας της διατηρεί το πολιτικό του γραφείο.

Η κόρη του Στέλιου Παπαθεμελή φέρεται να προσπάθησε να φτιάξει το κοντάρι της σημαίας, γλιστρώντας και πέφτοντας στο κενό. Ο θάνατός της ήταν ακαριαίος.

Οι αστυνομικές Αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα για τις συνθήκες θανάτου. Αναφορές που γίνονται για αυτοκτονία πάντως, δεν επιβεβαιώνονται για την ώρα.

Η κηδεία της άτυχης γυναίκας θα γίνει το απόγευμα της Πέμπτης στην εκκλησία της Αγίας Σοφιάς στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα