Η Media Markt γιορτάζει 750 καταστήματα σε όλο τον κόσμο

Η Media Markt γιορτάζει 750 καταστήματα  σε όλο τον κόσμο

Η Media Markt γιορτάζει 750 καταστήματα σε όλο τον κόσμο και πραγματοποιεί μοναδικές προσφορές για τους καταναλωτές της, με τις πιο «τζάμπα τιμές που δεν έχει ξαναδεί ο πλανήτης»

Οι προσφορές περιλαμβάνουν όλες τις κατηγορίες προϊόντων, κυρίως όμως προϊόντα νέας τεχνολογίας.

Στο πλαίσιο αυτό, η Media Markt δημιούργησε καινούρια διαφημιστική καμπάνια με θέμα «bigger than life», καθώς η ιστορία ξεκινά από το διάστημα, από όπου φαίνονται οι Media Markt εορτασμοί ανά τον κόσμο. Η νέα διαφημιστική καμπάνια βγήκε στον αέρα στις 12 Μαρτίου και προωθείται offline και online. Πρόκειται για μια παραγωγή διεθνών προδιαγραφών, η οποία θα παρουσιαστεί στις χώρες τις οποίες η εταιρεία διατηρεί καταστήματα.

Η Media Markt είναι η Νο1 εταιρεία ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών στην Ευρώπη, με περισσότερα από 35 χρόνια ιστορίας στις διεθνείς αγορές. Το δίκτυο καταστημάτων της περιλαμβάνει 14 χώρες, από τη Σουηδία έως την Ελλάδα και από την Πορτογαλία έως τη Ρωσία, καλύπτοντας με αυτόν τον τρόπο ποικίλες καταναλωτικές ανάγκες. Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 2005. Διαθέτει 10 καταστήματα και εδώ και έναν χρόνο on line shop www.mediamarkt.gr

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ MEDIA-SATURN

Με καθαρά έσοδα ύψους 21 δισεκατομμυρίων ευρώ και προσωπικό που το 2012 υπερέβαινε τα 65.000 άτομα, ο Όμιλος εταιρειών Media-Saturn, με κύρια μέτοχο τη METRO AG, διαθέτει επί του παρόντος καταστήματα σε 17 χώρες σε Ευρώπη και Ασία. H Media Markt και η Saturn είναι τα κορυφαία καταστήματα λιανικής πώλησης ηλεκτρονικών συσκευών ευρείας κατανάλωσης στη Γερμανία και την Ευρώπη, ανήκουν στον όμιλο Media-Saturn-Holding GmbH. Η επιτυχία αυτών των δύο εταιρειών λιανικής, οι οποίες διαθέτουν περισσότερα από 940 καταστήματα σε 15 χώρες, βασίζεται στη μοναδική επιλογή επώνυμων προϊόντων χαμηλού κόστους, στο ικανό προσωπικό, την εξαιρετική εξυπηρέτηση, τη χαρακτηριστική διαφημιστική παρουσία και την αποκεντρωμένη οργανωτική δομή. Ο κάθε γενικός διευθυντής είναι μέτοχος στο δικό του κατάστημα, και ως εκ τούτου είναι υπεύθυνος για τα προϊόντα που προσφέρονται, καθώς και για την τιμολόγηση, το προσωπικό και την προώθηση.

Οι εταιρείες Media Markt και Saturn έχουν ανεξάρτητη διαχείριση η μια από την άλλη και είναι ανταγωνιστικές εταιρείες λιανικής. Και οι δυο εταιρείες αναπτύσσονται διεθνώς ως Multichannel καταστήματα. Τον Ιούλιο του 2011, ο Όμιλος εταιρειών Media-Saturn απέκτησε την εταιρεία ηλεκτρονικού εμπορίου Redcoon, η οποία δραστηριοποιείται σε 10 ευρωπαϊκές χώρες, καθώς και τη ρωσική εταιρεία ηλεκτρονικού εμπορίου 003.ru  από τον Ιούλιο του 2012.

Θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τον Όμιλο εταιρειών Media-Saturn στη διεύθυνση www.media-saturn.com .

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα