Η Lady Gaga αντικαθιστά την έγκυο Beyonce στο φεστιβάλ Coachella

Η Lady Gaga αντικαθιστά την έγκυο Beyonce στο φεστιβάλ Coachella

Οι διοργανωτές του φεστιβάλ ανακοίνωσαν την περασμένη εβδομάδα ότι η Beyonce ακυρώνει τις συναυλίες της έπειτα από σύσταση των γιατρών της

H ντίβα της ποπ Lady Gaga θα ανεβεί στη σκηνή του φεστιβάλ Coachella τον Απρίλιο, στην έρημο της Καλιφόρνιας, αντικαθιστώντας την Beyonce, η οποία ακυρώνει τις συναυλίες της λόγω προχωρημένης εγκυμοσύνης και έπειτα από σύσταση των γιατρών της.

Με την αντικατάσταση αυτή, η διοργάνωση θα έχει μια γυναίκα σταρ ως κεντρικό πρόσωπο για πρώτη φορά τα τελευταία 10 χρόνια.

Οι οργανωτές μιας από πιο κερδοφόρες μουσικές διοργανώσεις παγκοσμίως ανακοίνωσαν χθες βράδυ στο Διαδίκτυο το πρόγραμμα του φεστιβάλ που θα διεξαχθεί δύο συνεχή Σαββατοκύριακα, στις 14-16 και 21-23 Απριλίου, με τους ίδιους καλλιτέχνες.

“Γιορτάζουμε στην έρημο” έγραψε η Lady Gaga στο Instagram αναρτώντας τη νέα αφίσα του φεστιβάλ όπου η ντίβα αναμένεται να αποκαλύψει μια γενική εικόνα της προσεχούς παγκόσμιας περιοδείας της με τίτλο “Joanne World Tour”.

Το μουσικό φεστιβάλ, του οποίου το πρόγραμμα είναι όλο και πιο εκλεκτικό με την πάροδο των ετών, διεξάγεται κοντά στην πόλη ‘Ιντιο, δύο ώρες ανατολικά του Λος Άντζελες. Έως 200.000 λάτρεις της μουσικής πηγαίνουν κάθε χρόνο.

Η Beyonce επρόκειτο να τραγουδήσει δύο Σαββατόβραδα.

Οι οργανωτές του Coachella ανακοίνωσαν την περασμένη εβδομάδα ότι η τραγουδίστρια ακυρώνει τις συναυλίες έπειτα από σύσταση των γιατρών της.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα