Ο Κερτ Ράσελ στο νέο τρέιλερ του ‘Guardians of the Galaxy vol. 2’

Ο Κερτ Ράσελ στο νέο τρέιλερ του ‘Guardians of the Galaxy vol. 2’

Στο σίκουελ της επιτυχημένης ταινίας, η γνωστή συμμορία των παράνομων του Γαλαξία καλείται να σώσει για ακόμη μία φορά τον κόσμο

Η Marvel Studios κλιμακώνει την αγωνία των θαυμαστών της ταινίας “Φύλακες του Γαλαξία” (Guardians of the Galaxy) δίνοντας σήμερα στη δημοσιότητα ένα νέο τρέιλερ του πολυαναμενόμενου σήκουελ που θα κάνει πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 4 Μαΐου.

Για μία ακόμη φορά η συμμορία των παράνομων του Γαλαξία, υπό την αρχηγία του Star Lord, καλείται να σώσει τον κόσμο και να ξεπεράσει τις όποιες τριβές δημιουργούνται ανάμεσα στα εκρηκτικά μέλη της.

Το νέο τρέιλερ μας συστήνει και τον πατέρα του Star Lord, τον οποίο ερμηνεύει ο δημοφιλής ηθοποιός Κερτ Ράσελ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο εν λόγω ήρωας  εν ονόματι Ego είναι στα κόμικ ένας… πλανήτης, οπότε θα έχει ενδιαφέρον τόσο η ερμηνεία του Ράσελ όσο και το πώς θα αποτυπωθεί αυτή του η διάσταση επί της οθόνης.

Στο τρέιλερ πάντως ο Ράσελ εμφανίζεται σε “ανθρώπινη” μορφή.

Δείτε το:

Στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης οι Κρις Πρατ, Ζόι Σαλντάνα, Μπράντλεϊ Κούπερ, Βιν Ντίζελ, Ντέιβ Μπατίστα, Ελίζαμπεθ Ντεμπικί, Πομ Κλεμεντίφ, Μάικλ Ρούκερ και η Γκλεν Κλόουζ.

H Marvel δημοσιοποίησε επίσης τη νέα αφίσα της ταινίας.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα