Συμβουλές επιτυχίας στη βιβλιοθήκη σας από το BusinessBooks.gr

Συμβουλές επιτυχίας στη βιβλιοθήκη σας από το BusinessBooks.gr

Το BusinessBooks.gr, ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο αποκλειστικά επιχειρησιακών βιβλίων, εξασφάλισε για τους επισκέπτες του μεγάλη προσφορά για τη σειρά “Business & Management” των εκδόσεων Kogan Page

Το BusinessBooks.gr, ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο αποκλειστικά επιχειρησιακών βιβλίων, εξασφάλισε για τους επισκέπτες του μεγάλη προσφορά για τη σειρά “Business & Management” των εκδόσεων Kogan Page, η οποία αποτελείται από σπουδαίους, συνοπτικούς και πρακτικούς οδηγούς επιτυχίας.

Τα συγκεκριμένα εγχειρίδια απευθύνονται σε όλους όσοι επιθυμούν να βελτιώσουν την επαγγελματική και προσωπική τους ζωή και να επιτύχουν σε όλες τις δραστηριότητές τους. Μπορούν απλά να αλλάξουν τη ζωή σας!

Πολύτιμος οδηγός στη μείωση της σπατάλης του χρόνου, καθώς και στην επικέντρωση σε καίρια θέματα, γεγονός που θα σας βοηθήσει να πετύχετε στην εργασία σας και γενικότερα στην επαγγελματική σας εξέλιξη.

Εξηγεί όλους τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να επηρεάσετε θετικά τους συνεργάτες σας και να τους προτρέψετε να προσφέρουν στην επιχείρηση τον καλύτερό τους εαυτό.

Συμβάλλει στην κατανόηση του ηγετικού σας προφίλ, στην ανάπτυξη βασικών δεξιοτήτων, στη βελτίωση της απόδοσης του προσωπικού, στη δημιουργία αποτελεσματικής ομάδας και στην καθοδήγηση προς τις αλλαγές.

Αναλυτικός οδηγός για την εκπόνηση ενός σωστού και αποτελεσματικού business plan, με βήμα-βήμα καθοδήγηση, ώστε τα επιχειρηματικά σας σχέδια να στεφθούν από απόλυτη επιτυχία.

Προσφέρει αναλυτικές οδηγίες για την κατάρτιση ενός αποτελεσματικού marketing plan, το οποίο αποτελεί το κλειδί για την επιτυχία των επιχειρήσεων.

Εξηγεί τόσο τις έννοιες όσο και την ορολογία των οικονομικών των επιχειρήσεων, όπως ισολογισμοί, κέρδη και ζημιές, μετοχική αξία, αποσβέσεις κ.ά.

Καλύπτει όλες τις πτυχές δημιουργίας μιας άψογης παρουσίασης, από τον αρχικό σχεδιασμό έως και την τελειοποίηση των λεπτομερειών, ενώ παράλληλα συμβάλλει στην ανάπτυξη των επικοινωνιακών σας δεξιοτήτων.

Μπορείτε εδώ να ενημερωθείτε και να αξιοποιήσετε την προσφορά.

Επισκεφθείτε το BusinessBooks.gr κι ενημερωθείτε για τις εκδόσεις που σας ενδιαφέρουν, τις μεγάλες συνδυαστικές προσφορές, καθώς και τη δυνατότητα να δημιουργήσετε τη δική σας προσφορά κερδίζοντας αυτόματα επιπλέον έκπτωση.

.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα