Τη Δευτέρα ενημερώνει για το Ασφαλιστικό ο Κατρούγκαλος

Τη Δευτέρα ενημερώνει για το Ασφαλιστικό ο Κατρούγκαλος
Ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος απαντά σε επίκαιρη ερώτηση στην Βουλή την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Πρόεδρο της Δημοκρατίας και πολιτικούς αρχηγούς ενημερώνει αύριο Δευτέρα ο Γ. Κατρούγκαλος για τη νέα ασφαλιστική μεταρρύθμιση που προωθεί η κυβέρνηση

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο και τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων ενημερώνει αύριο ο υπουργος Εργασίας, Γιώργος Κατρούγκαλος, σχετικά με την νέα ασφαλιστική μεταρρύθμιση που προωθεί η κυβέρνηση ενόψει και των διαπραγματεύσεων με τους δανειστές.

Ο κ. Κατρούγκαλος θα ξεκινήσει συναντήσεις με τους πολιτικούς αρχηγούς στη Βουλή στις 11.00, ενώ η επίσκεψη του στο Προεδρικό Μέγαρο έχει προγραμματιστεί για τις 18.00.

Το νομοσχέδιο για το Ασφαλιστικό αναμένεται να κατατεθεί εντός του Ιανουαρίου, όπως επιβεβαιώνει ο υπουργός Εργασίας σε σημερινή του συνέντευξη στο «Έθνος της Κυριακής», καθώς αποτελεί προϋπόθεση για την πρώτη αξιολόγηση.

Συνάντηση Δ. Κουτσούμπα-Γ. Κατρούγκαλου

Ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα συναντηθεί αύριο, στη μία μετά το μεσημέρι, με τον υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γιώργο Κατρούγκαλο.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΚΟ του ΚΚΕ στη Βουλή.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα