Κύρτσος: Διεθνές σκάνδαλο η Novartis, αλλά πιο σκανδαλώδης ο τρόπος που το χειρίζεται η κυβέρνηση

Κύρτσος: Διεθνές σκάνδαλο η Novartis, αλλά πιο σκανδαλώδης ο τρόπος που το χειρίζεται η κυβέρνηση
Κοινή συνεδρίαση της Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και η Οικονομικών Υποθέσεων με την ομάδα εργασίας για την παρακολούθηση του ελληνικού προγράμματος της Επιτροπής Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων (ECON) του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίουμε θέμα ημερήσιας διάταξης: "Οι εξελίξεις στην ελληνική οικονομία και η οικονομική διακυβέρνηση της ευρωζώνης" την Τρίτη 27 Ιουνίου 2017. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 κατηγόρησε την κυβέρνηση πως θέλει να εκμεταλλευτεί την υπόθεση για μικροπολιτικά οφέλη επιλέγοντας την στρατηγική της πόλωσης

Η υπόθεση Novartis, είναι ένα διεθνές σκάνδαλο, αλλά είναι πιο σκανδαλώδης ο τρόπος που το χειρίζεται η κυβέρνηση, είπε στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Κύρτσος.

O κ.Κύρτσος σημείωσε ότι ο πρωθυπουργός, επέλεξε την στρατηγική της πόλωσης και της έντασης και έτσι θα πάμε μέχρι τις εκλογές.

Κατηγόρησε την κυβέρνηση και προσωπικά τον πρωθυπουργό, για πολιτικές σκοπιμότητες και όχι για ουσιαστική εξέταση του σκανδάλου.

Όπως είπε, η κυβέρνηση έπρεπε να ξετυλίξει το κουβάρι του σκανδάλου, να εξετάσει το κύκλωμα στο οποίο εμπλέκονται γιατροί και εξετάζοντας τις πρακτικές της εταιρίας θα έφτανε και σε πολιτικούς ή συνεργάτες τους.

Τέλος, πρόσθεσε ότι εδώ υπάρχει αντιστροφή της πραγματικότητας για εξυπηρετηθούν σκοπιμότητες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα