Best of 2015: Η ανασκόπηση της χρονιάς με τον τρόπο του Flix

Best of 2015: Η ανασκόπηση της χρονιάς με τον τρόπο του Flix

Αυτά ήταν τα γεγονότα που σημάδεψαν το 2015 μέσα στις σκοτεινές αίθουσες, στη μικρή οθόνη, στη μεγάλη ζωή εκεί έξω

Το 2015 ήταν μια σκοτεινή χρονιά, όχι μόνο για την Ελλάδα που έζησε δύο εκλογές και την κρίση ακόμη πιο βαθιά στο κόκαλο, αλλά και για την Ευρώπη που ζει πλέον υπό την απειλή της τρομοκρατίας και τον πλανήτη που μοιάζει να μην μπορεί να ελέγξει όλα όσα συμβαίνουν ερήμην του και εξαιτίας του.

Από το πληγωμένο Παρίσι μέχρι την επέλαση του «Πολέμου των Αστρων» και από τα events της χρονιάς μέχρι τα πρόσωπα που ξεχώρισαν, έγιναν viral και… ξεχάστηκαν, ό,τι ακολουθεί είναι μια ανασκόπηση του 2015 μέσα από τα σημαντικότερα γεγονότα που θα θυμόμαστε για καιρό.

Κάντε κλικ εδώ για όλα τα best of του 2015. Λίστες, στιγμές, αναμνήσεις, απροσδόκητα trivia, κι όλα όσα ήταν σινεμά (και τηλεόραση) τη χρονιά που τελειώνει…

Και μην ξεχνάτε:  Flix Top Ten 2015: Ψηφίστε την καλύτερη ταινία της χρονιάς!

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ

 

H φονική επίθεση στο γαλλικό σατιρικό περιοδικό Charlie Hebdo κινητοποιεί όλο τον πλανήτη, το Je Suis Charlie γίνεται το hashtag – σύνθημα των ημερών στο ξεκίνημα ενός χρόνου πιο σκοτεινού και από την απειλή της τρομοκρατίας.

 

Στα 83 της χρόνια η Ανίτα Εκμπεργκ φεύγει από τη ζωή παίρνοντας μαζί της τη «Dolce Vita» που έζησε εκείνο το βράδυ στη Φοντάνα ντι Τρέβι.

H 72η Απονομή των Χρυσών Σφαιρών χαρίζει τα μεγάλα βραβεία της βραδιάς στο «Boyhood» του Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ

Η πρώτη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ξεκινάει διακυβέρνηση με τους καλύτερους οιωνούς. Μέσα στο 2015 θα υπάρξει και δεύτερη κυβέρνηση με το ίδιο σχήμα – εκείνη θα ξεκινήσει με τους χειρότερους

Δείτε ολόκληρη την ανασκόπηση του Flix.gr μήνα-μήνα εδώ

Περισσότερα Best of 2015:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα