Οι εργαζόμενοι ψήφισαν τις πιο δημοφιλείς εταιρείες τεχνολογίας

Οι εργαζόμενοι ψήφισαν τις πιο δημοφιλείς εταιρείες τεχνολογίας

Microsoft, Netflix και Google βρίσκονται ανάμεσά στις καλύτερες εταιρείες για να δουλεύει κανείς

Η νέα γενιά των επιτυχημένων start-ups, που κερδίζουν δισεκατομμύρια δολάρια, είναι από τα δημοφιλέστερα μέρη για εργασία σήμερα.

Ωστόσο, είναι πολλά τα πλεονεκτήματα για την απασχόληση σε μεγάλες και ενίοτε δημόσιες επιχειρήσεις. Μερικά από αυτά είναι ότι έχουν μικρότερα ρίσκα, περισσότερους πόρους και δίνουν καλύτερες επιλογές σχετικά με τη ρευστότητα.

Για όσους ενδιαφέρονται να μάθουν πως είναι το εργασιακό περιβάλλον στις μεγάλες επιχειρήσεις, η σελίδα αναζήτησης εργασίας Indeed.com συγκέντρωσε τις δέκα πιο δημοφιλείς εταιρείες τεχνολογίας για να εργαστεί κανείς, σύμφωνα με κατάταξη του Fortune 500.

Στη συνέχεια, αξιολογήθηκαν περισσότερες από δέκα εκ. αναφορές από τα μέλη του «Indeed» για να καταλήξουν στην «μαγική δεκάδα» των εταιρειών που συγκέντρωσαν την πιο υψηλή βαθμολογία από τη συνολική εμπειρία των εργαζομένων.

10. EMC

 

Συνολική βαθμολογία: 4.1 (στα 5)

Με τι ασχολείται: Η EMC παρέχει την υποδομή και το λογισμικό για τα συστήματα αποθήκευσης δεδομένων των επιχειρήσεων. (Σημειώστε ότι η EMC αναμένεται να αποκτηθεί από την Dell μέσα στους επόμενους μήνες)

Έσοδα (2015): 24.7 δισ. $

Αναφορά των εργαζομένων: «Η EMC υπήρξε ένας από τους πιο σημαντικούς παρόχους αποθήκευσης δεδομένων για αρκετές δεκαετίες και τα τελευταία 19 χρόνια είχα την τιμή να δουλέψω πάνω σε κορυφαία προϊόντα αποθήκευσης.  Η αμοιβή είναι ανταγωνιστική με ελκυστικά κίνητρα και μπόνους,  με οφέλη καλύτερα από τον μέσο όρο. Η εργασιακή κουλτούρα στην EMC είναι διαφοροποιημένη και δυναμική. Σε προκαλεί να είσαι μια ομάδα που συμβάλλει στο να κάνει τη διαφορά. “- Μηχανικός, Hopkinton, MA

9. MICRON TECHNOLOGY

 

Συνολική βαθμολογία: 4.1 (στα 5)

Με τι ασχολείται: Η Micron κατασκευάζει τσιπ για υπολογιστές, servers, δίκτυα  και φορητές συσκευές.

Έσοδα (2015): 16,2 δισ $

Αναφορά των εργαζομένων: «Αυτό ήταν το καλύτερο μέρος που έχω δουλέψει ποτέ. Τα καθημερινά καθήκοντα ποικίλουν τόσο συχνά, που η δουλειά ποτέ δεν ήταν βαρετή. Πάντα ένιωθα ότι έχω μπροστά μου μια πρόκληση και στο τέλος της ημέρας είχα πάντα μια αίσθηση ολοκλήρωσης. Με ενθάρρυναν να συνεχίσω την εκπαίδευσή μου και να επεκτείνω τις γνώσεις μου. Θα ήθελα να συστήσω ανεπιφύλακτα τη Micron σε όποιον θέλει μια σπουδαία δουλειά με πολύ καλές παροχές. “- Επόπτης, Boise, ID

8. APPLIED MATERIALS

 

Συνολική βαθμολογία: 4.1 (στα 5)

Με τι ασχολείται: Η Applied Materials προμηθεύει τον εξοπλισμό και το λογισμικό που είναι απαραίτητα για την κατασκευή ηλιακών πάνελ.

Έσοδα (2015): 9,7 δισ. $

Αναφορά των εργαζομένων: «Η εργασία εκεί είναι μια πρόκληση, αλλά πληρώνει καλά. Έχει απαιτήσεις, αλλά ανταμείβει  όσους εργάζονται για αυτήν. Το εργασιακό περιβάλλον είναι πολύ επαγγελματικό και εστιάζει στο αποτέλεσμα. Η οργάνωση ανασχηματίζεται κάθε έξι μήνες. Δούλεψα εκεί για πολλά χρόνια, και δεν ήταν ασυνήθιστο για μένα να έχω 1-8 νέα αφεντικά σε ένα έτος. Οι συναδέλφοί μου είχαν πολλά προσόντα και ήταν εργατικοί. Οι παροχές ήταν πολλές και καλές με τα επιδόματα και υγειονομική περίθαλψη κ.α “- Διευθυντής Προϊόντων, San Jose, CA

Δείτε το Countdown μέχρι το νούμερο ένα στο Fortunegreece.com

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα