Ποιος θα τολμήσει να υποδυθεί τον Τζον Μπελούσι;

Ποιος θα τολμήσει να υποδυθεί τον Τζον Μπελούσι;

Μπορεί το Χόλιγουντ να τον ξέχασε, ο Τοντ Φίλιπς, όμως, τον θυμάται και δηλώνει έτοιμος να αποκαταστήσει τη μνήμη του Τζον Μπελούσι σε μια κινηματογραφική βιογραφία που αναζητά... πρωταγωνιστή.

Επιμέλεια: Μανώλης Κρανάκης

“O σκοπός μας είναι να μην κάνουμε μια παραδοσιακή βιογραφία από αυτήν που περιμένει ο κόσμος, σαν το “Walk the Line” ή το “Ray”. Καλές ταινίες, αλλά δεν θέλουμε μια τυπική βιογραφία. Θέλουμε να κάνουμε μια ταινία που αν έβλεπε ο Τζον Μπελούσι θα ήταν ευτυχισμένος και θα μπορέσει να συλλάβει το πνεύμα του.»

Κάπως έτσι είχε περιγράψει, πίσω στο 2010, ο Τοντ Φίλιπς (των “Hangover”), την πρόθεση του να φέρει εις πέρας μια όχι και τόσο τυπική βιογραφία του αδικοχαμένου Τζον Μπελούσι, τότε με πιθανότερο πρωταγωνιστή τον Ζακ Γαλιφιανάκη. Το πρότζεκτ δεν έφυγε ποτέ από το μυαλό του Φίλιπς, αλλά τα χρόνια πέρασαν και τώρα μαθαίνουμε πως ο σεναριογράφος του “The Secret Life of Walter Mitty”, Στιβ Κόνραντ θα είναι αυτός που θα σκηνοθετήσει την ταινία, πατώντας πάνω στο σενάριο που έγραψε μαζί με τον Τοντ Φίλιπς.

Διαβάστε τη συνέχεια Flix.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα