Κακλαμάνης καλεί Σπηλιωτόπουλο: Έλα στο ψηφοδέλτιό μου

Κακλαμάνης καλεί Σπηλιωτόπουλο: Έλα στο ψηφοδέλτιό μου

Δηκτική ανακοίνωση με την οποία καλεί τον Άρη Σπηλιωτόπουλο να συμμετάσχει ως υποψήφιος στο συνδυασμό υπό τον ίδιο στη μάχη των δημοτικών εκλογών, εξέδωσε ο Νικήτας Κακλαμάνης

Πρόσκληση στον ανθυποψήφιό του για το Δήμο Αθηναίων Άρη Σπηλιωτόπουλο να συμμετάσχει στο δικό του ψηφοδέλτιο, «ώστε να του δοθεί η δυνατότητα να εκλεγεί, να γνωρίσει τον τρόπο λειτουργίας του Δήμου και τα προβλήματα της πόλης», απηύθυνε το Σάββατο μέσω ανακοίνωσής του ο Νικήτας Κακλαμάνης.

«Με αυτό τον τρόπο, στις επόμενες εκλογές για τον δήμο, θα έχει όλα τα απαραίτητα εφόδια για να διεκδικήσει τη θέση του δημάρχου, εάν φυσικά ενδιαφέρεται έως τότε για την Αθήνα», πρόσθεσε ο κ. Κακλαμάνης.

Η ανακοίνωση Κακλαμάνη ήλθε ως απάντηση στη δήλωση του κ. Σπηλιωτόπουλου για «πολυδιάσπαση της παράταξης» ενόψει των δημοτικών εκλογών.

«Θα συμφωνήσω απόλυτα με την άποψή του, μόνο που την ‘πολυδιάσπαση της παράταξης’, στην οποία αναφέρεται, τη δημιούργησε ο ίδιος, καθώς, χωρίς να έχει γνώσεις περί των δημοτικών και των πραγματικών προβλημάτων της πόλης, δέχθηκε να είναι υποψήφιος δήμαρχος», διεμήνυσε ο κ. Κακλαμάνης.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα