Ήρθε η ώρα να σκεφτείς σοβαρά για τις καλοκαιρινές σου διακοπές

Ήρθε η ώρα να σκεφτείς σοβαρά για τις καλοκαιρινές σου διακοπές

Το news247 προτείνει 10 οικονομικά πακέτα για να προγραμματίσεις έξυπνα και οικονομικά τις καλοκαιρινές σου αποδράσεις

Πρόσφατα σε φιλική παρέα άρχισαν να συζητάνε και να αναλύουν τα σχέδια τους για το καλοκαίρι και συνειδητοποίησα πόσο απροετοίμαστος ήμουν. Μαζί με εμένα βέβαια υπήρχαν και πολλοί άλλοι που δεν είχαν ιδέα και ούτε περίπου ήξεραν τι ήθελαν να κάνουν.

Η αλήθεια είναι πως εμείς οι Έλληνες είμαστε μέχρι και στην καλοπέραση των διακοπών της τελευταίας στιγμής και αυτές οι συνήθειες δεν κόβονται εύκολα. Αποφάσισα λοιπόν να σου κάνω μερικές προτάσεις και να σε βοηθήσω να διοργανώσεις τις διακοπές σου και τα πρώτα τριήμερα του καλοκαιριού εύκολα, γρήγορα και οικονομικά.

Μερικά από τα ωραιότερα νησιά του Αιγαίου και του Ιονίου και διάσημοι προορισμοί όπως Χαλκιδική, Ναύπλιο και Πρέβεζα βρίσκονται στις επιλογές που ακολουθούν. Μπορείς να ξεκινήσεις με κάτι κοντινό για το τριήμερο ρου Αγίου Πνεύματος.

Παρακάτω ακολουθούν δέκα πακέτα με οικονομικές τιμές για αποδράσεις τους καλοκαιρινούς μήνες και τον Σεπτέμβρη. Κάνε κράτηση τώρα.

Rigas Hotel – Σκόπελος €109 από €220

ALL INCLUSIVE στη Σκόπελο στο Rigas Hotel του Ομίλου Spyrou Hotels ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών, σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 109€ από 220€ (Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ, Μεσημεριανό σε μορφή snack, Απεριόριστη Κατανάλωση σε Καφέ Φίλτρου, Τσάι, Αναψυκτικά, Χυμό, Ούζο, Μπύρα, Κρασί και Ούζο! Παρέχονται 2 Welcome drinks, 2 ξαπλώστρες και ομπρέλα στην βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία παραλία του Πανόρμου καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Παρέχονται 2 Antistress Head Massages στο Skopelos Holidays Hotel and Spa! Δίδεται 20% έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των επιβατών και οχημάτων του ναύλου προς/από Σκόπελο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για του Αγίου Πνεύματος!

Meliton Inn Hotel & Suites – Χαλκιδική €99 από €198

99€ από 198€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στην Σιθωνία Χαλκιδικής, στο Meliton Inn Hotel & Suites σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί στο Snack Bar καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Royal Boutique Hotel – Κέρκυρα €149 από €298

Έκπτωση 50% KAI για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, στο γραφικό Κανόνι στην Κέρκυρα στο Royal Boutique Hotel, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για του Αγίου Πνεύματος!

4* Karma Porto Paros Hotel – Πάρος €310 από €620

Έκπτωση 50% ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στο 4 αστέρων Karma Porto Paros Hotel, με Πλήρη Διατροφή (Πρωινό, Μεσημερινό και Βραδινό σε Μπουφέ), σε δίκλινο δωμάτιο στην Πάρο! Προσφέρεται κρασί, βαρελίσια μπύρα, αναψυκτικά και γαλλικός καφές κατά την διάρκεια των γευμάτων! Παρέχονται ξαπλώστρες και ομπρέλα στην πισίνα και την παραλία, πλούσιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα, δωρεάν αθλητικές δραστηριότητες, Θερινό σινεμά με προβολή ταινιών για μεγάλους και μικρούς καθώς και Μαθήματα γυμναστικής pilates, yoga, aqua aerobic κ.α., καθώς και παιχνίδια στην άμμο για όλες τις ηλικίες, από έμπειρο γυμναστή! Παρέχεται Δωρεάν Mεταφορά από και προς την Νάουσα, σε προγραμματισμένες απογευματινές ώρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

5* Kandia’s Castle Hotel Resort & Thalasso – Κάντια Αργολίδας €269 από €538

Έκπτωση 50% ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 10 ετών στο 5 αστέρων Κandia’s Castle Hotel Resort & Thalasso 20 λεπτά από το Ναύπλιο, με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ & Βραδινό) σε Deluxe Double Room με Θέα Θάλασσα στην Κάντια! Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας! Παρέχονται ξαπλώστρες και ομπρέλα στην πισίνα και την παραλία καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 16:00 κατόπιν διαθεσιμότητας για να απολαύσετε 3 ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Preveza Sunset Beach Hotel – Πρέβεζα €298 από €596

Έκπτωση 50% ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών με Πλήρη Διατροφή (Πρωινό, Μεσημερινό και Βραδινό σε Μπουφέ), στο Preveza Sunset Beach Hotel, σε δίκλινο δωμάτιο στην Πρέβεζα! Προσφέρεται κρασί, βαρελίσια μπύρα και αναψυκτικά κατά την διάρκεια όλων των γευμάτων! Για τους μικρούς μας φίλους καθημερινά παρέχεται παιδική απασχόληση στο Mini Club από εξειδικευμένους Έλληνες παιδαγωγούς με πολλές δραστηριότητες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Club Agia Anna Summer Resort – Αγία Άννα Εύβοιας €159 από €318

Έκπτωση 50% ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις για έως ΚΑΙ 4 Άτομα σε Πολυτελή Yurt ή Cabanas με Πρωινό σε Μπουφέ, στο Club Agia Anna Summer Resort, στην Αγία Άννα Ευβοίας! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί για καλωσόρισμα! Παρέχονται Εκδρομές και καθημερινό Πρόγραμμα Παιδαγωγικών Δραστηριοτήτων! Με την αγορά 2 κουπονιών για διαμονή 4 διανυκτερεύσεων δίδεται δώρο εκδρομή με ποδήλατα! Απολαύστε 3 μέρες στον ονειρεμένο προορισμό διακοπών, μέσα στο πευκόφυτο δάσος! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

5* Ionian Blue Hotel Bungalows & Spa Resort – Λευκάδα €219 από €560

Έκπτωση 61% ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στη Λευκάδα, στο 5 αστέρων Ionian Blue Hotel Bungalows & Spa Resort με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ), σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Θέα στη Θάλασσα! Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας, της Sauna, του Hamam και του Γυμναστηρίου! Προσφέρεται μια Κρουαζιέρα και Cine Βραδιές για τους μικρούς μας φίλους με προβολή κινουμένων σχεδίων, Παιδότοπο και Παιδική Χαρά! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μία επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για του Αγίου Πνεύματος!!

Golden Sun Hotel – Φοινικούντα €99 από €198

Έκπτωση 50% ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών στη Φοινικούντα, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό στο Golden Sun Hotel! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για του Αγίου Πνεύματος!

5* Aegea Blue Cycladic Resort – Άνδρος €179 από €358

Έκπτωση 50% KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στην Άνδρο, στο 5 αστέρων Aegea Blue Cycladic Resort, σε Suite Side Sea View με Πρωινό! Παρέχονται Ομπρέλα και ξαπλώστρες στην παραλία Ζόρκος καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μία επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα